Giriş Kayıt
Shawn Brennan

Shawn Brennan


Animasyon, Kameraman, Görsel Efekt

Shawn Brennan, animasyon, kameraman, görsel efekt.

Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Sesler 6.6 46

Cesur
2012 Animasyon Kameraman 7.2 285,424

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Taşıma Bölümü 5.2 47,923

Yukarı Bak
2009 Animasyon Animasyon 8.3 698,527
2006 Animasyon Animasyon 6.7 5,093

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Kameraman 8.0 496,153

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Görsel Efekt 8.1 726,925
2002 Animasyon Çeşitli 7.2 7,380

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Animasyon
Çeşitli
8.1 613,881

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Çeşitli 7.9 399,954

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Animasyon 7.2 217,614

Dev Şeftali
1996 Animasyon Kameraman 6.7 50,951
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017