Giriş Kayıt
Shawn Brennan

Shawn Brennan


Animasyon, Kameraman

Shawn Brennan, animasyon, kameraman.

Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Sesler 6.6 46

Cesur
2012 Animasyon Kameraman 7.1 313,480

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Taşıma Bölümü 5.2 49,863

Yukarı Bak
2009 Animasyon Animasyon 8.3 779,892

Mater ve Hayalet Işık
2006 Animasyon Animasyon 6.7 5,093

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Kameraman 8.0 540,704

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Görsel Efekt 8.1 806,673
2002 Animasyon Çeşitli 7.2 7,380

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Animasyon
Çeşitli
8.1 683,326

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Çeşitli 7.9 435,123

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Animasyon 7.2 233,869

Dev Şeftali
1996 Animasyon Kameraman 6.7 53,734
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,068) Den of Thieves (2,736) Maze Runner: The Death Cure (2,464) Hostiles (1,887) Winchester (1,705) A martfüi rém (1,536) Bleeding Steel (1,510) 12 Strong (1,335) The Commuter (1,240) Submergence (630)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,431) La casa de papel (7,090) The Big Bang Theory (3,366) Gotham (2,931) Supernatural (2,866) The Terror (2,608) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,589) Arrow (2,027) The Flash (1,347) Vikings (1,291)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018