Giriş Kayıt
Shawn Brennan

Shawn Brennan


Animasyon, Kameraman, Sesler

Shawn Brennan, animasyon, kameraman, sesler.

Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Sesler 6.6 46

Cesur
2012 Animasyon Kameraman 7.1 316,168

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Taşıma Bölümü 5.2 49,863

Yukarı Bak
2009 Animasyon Animasyon 8.3 789,244

Mater ve Hayalet Işık
2006 Animasyon Animasyon 6.7 5,093

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Kameraman 8.0 550,007

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Görsel Efekt 8.1 815,390
2002 Animasyon Çeşitli 7.2 7,380

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Animasyon
Çeşitli
8.1 691,588

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Çeşitli 7.9 439,310

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Animasyon 7.2 235,876

Dev Şeftali
1996 Animasyon Kameraman 6.7 54,040
Dizi Altyazıları
Westworld (7,048) The 100 (3,284) The Expanse (2,728) La casa de papel (2,035) The Crossing (1,691) Colony (1,555) 12 Monkeys (1,277) Genius (1,118) Into the Badlands (1,053) Vikings (1,046)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018