Giriş Kayıt
Shawn Brennan

Shawn Brennan


Animasyon, Kameraman, Görsel Efekt

Shawn Brennan, animasyon, kameraman, görsel efekt.

Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Sesler 6.6 46

Cesur
2012 Animasyon Kameraman 7.2 292,287

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Taşıma Bölümü 5.2 48,419

Yukarı Bak
2009 Animasyon Animasyon 8.3 717,611
2006 Animasyon Animasyon 6.7 5,093

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Kameraman 8.0 506,425

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Görsel Efekt 8.1 746,251
2002 Animasyon Çeşitli 7.2 7,380

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Animasyon
Çeşitli
8.1 630,120

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Çeşitli 7.9 408,372

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Animasyon 7.2 221,434

Dev Şeftali
1996 Animasyon Kameraman 6.7 51,597
Film Altyazıları
Gold (2,510) Get Out (1,659) Personal Shopper (1,553) Logan (1,422) Silence (1,300) The Age of Shadows (972) Split (919) La La Land (886) Rings (851) The Fate of the Furious (781)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,925) The Flash (4,367) Into the Badlands (3,169) Gotham (2,219) The Blacklist (1,777) Fargo (1,687) The Last Kingdom (1,406) Vikings (1,393) Game of Thrones (1,388) Billions (1,193)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017