Giriş Kayıt
Shawn Brennan

Shawn Brennan


Animasyon, Kameraman, Sesler

Shawn Brennan, animasyon, kameraman, sesler.

Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Sesler 6.6 46

Cesur
2012 Animasyon Kameraman 7.2 288,261

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Taşıma Bölümü 5.2 48,025

Yukarı Bak
2009 Animasyon Animasyon 8.3 706,518
2006 Animasyon Animasyon 6.7 5,093

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Kameraman 8.0 500,533

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Görsel Efekt 8.1 735,115
2002 Animasyon Çeşitli 7.2 7,380

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Animasyon
Çeşitli
8.1 620,648

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Çeşitli 7.9 403,480

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Animasyon 7.2 219,183

Dev Şeftali
1996 Animasyon Kameraman 6.7 51,195
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (13,222) Passengers (8,657) Doctor Strange (4,977) Arrival (3,736) Assassin's Creed (3,085) Fences (2,991) Allied (2,877) Hacksaw Ridge (2,387) Moana (1,924) Forushande (1,531)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,714) Legion (8,630) The 100 (8,527) Taboo (7,948) The Big Bang Theory (6,041) Arrow (4,920) Black Sails (4,160) Vikings (3,652) The Expanse (3,470) The Flash (3,458)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017