Giriş Kayıt
Shawn Brennan

Shawn Brennan


Animasyon, Kameraman, Sesler

Shawn Brennan, animasyon, kameraman, sesler.

Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Sesler 6.6 46

Cesur
2012 Animasyon Kameraman 7.2 297,766

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Taşıma Bölümü 5.2 48,604

Yukarı Bak
2009 Animasyon Animasyon 8.3 732,250
2006 Animasyon Animasyon 6.7 5,093

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Kameraman 8.0 514,530

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Görsel Efekt 8.1 760,669
2002 Animasyon Çeşitli 7.2 7,380

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Animasyon
Çeşitli
8.1 642,425

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Çeşitli 7.9 415,037

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Animasyon 7.2 224,346

Dev Şeftali
1996 Animasyon Kameraman 6.7 52,182
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017