Giriş Kayıt
Jim Brennan

Jim Brennan


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Jim Brennan, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi. Billy Liar (1963), Milyonluk beyin (1967), H.M.S. Defiant (1962), Don't Lose Your Head (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Umut Dalgaları
1998 Dram Çeşitli 5.9 20,871

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi 0 5.3 18,791

Cennet Kulübü
1986 Komedi 0 4.9 4,977

Hindistana Bir Geçit
1984 Macera Yapım Yöneticisi 7.4 14,117
1983 Dram 0 6.6 10,275

Ölüm Oyunu
1982 Suç Yapım Yöneticisi 7.0 10,354

Ve Ayna Kırıldı
1980 Suç Yapım Yöneticisi 6.2 5,291

Drakula
1979 Korku 0 6.5 7,495

Nil'de Ölüm
1978 Suç 0 7.3 21,847

Şark Ekspresinde Cinayet
1974 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 41,965

Yasak Aşk
1971 Komedi 0 6.8 90
1970 Komedi 0 6.8 428
1969 Macera Yapım Yöneticisi 6.4 1,445
1968 Dram Yapım Yöneticisi 8.1 24,758

Milyonluk beyin
1967 Macera Yönetmen Asistanı 6.1 3,520
1966 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 1,811
1965 Macera Yönetmen Asistanı 7.0 884
1965 Macera Yönetmen Asistanı 6.8 1,331
1965 Komedi 0 6.8 2,144

Kral ve Ülke
1964 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 1,236
1963 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 27
1963 Komedi Yönetmen Asistanı 7.5 4,546
1962 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 1,917
1962 Macera Yönetmen Asistanı 7.2 1,759
1961 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 1,420
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017