Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jim Brennan

Jim Brennan


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Jim Brennan, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi. Billy Liar (1963), Milyonluk beyin (1967), H.M.S. Defiant (1962), Don't Lose Your Head (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Umut Dalgaları
1998 Dram Çeşitli 5.9 19,674

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi 0 5.2 18,012

Cennet Kulübü
1986 Komedi 0 4.9 4,825

Hindistana Bir Geçit
1984 Macera Yapım Yöneticisi 7.4 13,394
1983 Dram 0 6.6 9,690

Ölüm Oyunu
1982 Suç Yapım Yöneticisi 7.0 9,404

Ve Ayna Kırıldı
1980 Suç Yapım Yöneticisi 6.2 4,831

Drakula
1979 Korku 0 6.4 7,071

Nil'de Ölüm
1978 Suç 0 7.2 20,278

Şark Ekspresinde Cinayet
1974 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 37,639

Yasak Aşk
1971 Komedi 0 6.8 90
1970 Komedi 0 6.8 428
1969 Macera Yapım Yöneticisi 6.4 1,307
1968 Dram Yapım Yöneticisi 8.1 23,718

Milyonluk beyin
1967 Macera Yönetmen Asistanı 6.1 3,520
1966 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 1,811
1965 Macera Yönetmen Asistanı 7.0 884
1965 Macera Yönetmen Asistanı 6.8 1,331
1965 Komedi 0 6.8 2,144

Kral ve Ülke
1964 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 1,236
1963 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 27
1963 Komedi Yönetmen Asistanı 7.5 4,272
1962 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 1,806
1962 Macera Yönetmen Asistanı 7.2 1,759
1961 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 1,387
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017