Giriş Kayıt
Frederick Hazlitt Brennan

Frederick Hazlitt Brennan (60)


Senarist

Frederick Hazlitt Brennan, 23 Eylül 1901 St. Louis, Missouri, ABD doğumlu senarist. Daima (1989), Kahraman Gölge (1943), Adventure (1945), Branded (1950) gibi yapımlarla biliniyor.30 Haziran 1962 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 23 Eylül 1901
Ölüm Tarihi: 30 Haziran 1962
Doğum Yeri: St. Louis, Missouri, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Daima
1989 Fantastik Senarist 6.4 24,022
1961 Western Senarist    

Şeytan Kanyonu
1953 52 Aksiyon Senarist 5.1 230
1953 Komedi Senarist 5.6 204
1952 51 Komedi Senarist 5.3 432
1950 49 Western Senarist 6.7 544
1945 44 Dram Senarist 6.1 691

Kahraman Gölge
1943 42 Dram Senarist 7.0 1,677

Atlas Ekspresi
1939 38 Dram Senarist 7.2 1,924
1938 37 Komedi Senarist 6.6 683
1934 33 Dram Senarist 6.7 294
1931 30 Komedi Senarist 5.0 195
Dizi Altyazıları
Vikings (6,372) Shameless (3,834) Game of Thrones (3,081) Mr. Robot (2,968) Supernatural (2,750) The Big Bang Theory (2,210) Arrow (2,200) Outlander (1,927) Gotham (1,792) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,767)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017