Giriş Kayıt
Frederick Hazlitt Brennan

Frederick Hazlitt Brennan (60)


Senarist

Frederick Hazlitt Brennan, 22 Eylül 1901 St. Louis, Missouri, ABD doğumlu senarist. Daima (1989), Kahraman Gölge (1943), Branded (1950), Adventure (1945) gibi yapımlarla biliniyor.30 Haziran 1962 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 22 Eylül 1901
Ölüm Tarihi: 30 Haziran 1962
Doğum Yeri: St. Louis, Missouri, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Daima
1989 Fantastik Senarist 6.4 23,007
1962 Komedi Senarist    
1961 Western Senarist    

Şeytan Kanyonu
1953 52 Aksiyon Senarist 5.1 230
1952 51 Komedi Senarist 5.3 432
1950 49 Western Senarist 6.7 544
1945 44 Dram Senarist 6.1 577

Kahraman Gölge
1943 42 Dram Senarist 7.0 1,676

Atlas Ekspresi
1939 38 Dram Senarist 7.2 1,675
1938 37 Komedi Senarist 6.6 683
1934 33 Dram Senarist 6.7 294
1931 30 Komedi Senarist 5.0 195
Film Altyazıları
Passengers (8,625) Doctor Strange (4,299) Assassin's Creed (4,004) Arrival (2,949) Allied (2,766) xXx: Return of Xander Cage (2,614) Moana (1,889) Forushande (1,730) Hacksaw Ridge (1,728) Fences (1,514)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,690) Supernatural (8,461) Legion (8,315) Arrow (6,184) Black Sails (3,915) Taboo (3,885) Vikings (3,882) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,850) Suits (3,454) The 100 (3,189)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017