Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Charles Braverman

Charles Braverman (72)


Yönetmen, Yapımcı

Charles Braverman, 03 Mart 1944 Los Angeles, California, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. Sledge Hammer! (1986), (1990) Evimiz Hollwood'da (1990), (1992) Melrose Place 1 (1992), (1982) St. Elsewhere (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Mart 1944
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Chuck Braverman
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 70 Belgesel Yapımcı 6.4 220
2011 67 Belgesel 7.6 2,862
2010 66 Belgesel 6.2 358

Melrose Place 1
1992 Dram Yönetmen 5.8 8,596

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.2 24,205
1986 Aksiyon Yönetmen 8.2 4,599
1982 Dram Yönetmen 7.9 2,521
1980 36 Müzik Yönetmen Asistanı 4.5 3,059
1980 36 Dram Yapımcı    
1978 34 Komedi Çeşitli 7.2 4,551
1978 Komedi Yönetmen 5.5 15

Açlık
1973 29 Dram Çeşitli 7.1 45,603
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017