Giriş Kayıt
Guntram Brattia

Guntram Brattia (47)


Oyuncu

Guntram Brattia, 21 Kasım 1966 Tyrol, Avusturya doğumlu oyuncu. In den Tag hinein (2001) yapımıyla biliniyor.19 Eylül 2014 tarihinde (47 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1966
Ölüm Tarihi: 19 Eylül 2014
Doğum Yeri: Tyrol, Avusturya
Burcu: Akrep
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 43 Komedi Oyuncu 4.3 167
2007 41 Dram Oyuncu 6.4 37
2007 41 Dram Oyuncu 6.7 281
2001 35 Komedi Oyuncu 6.0 673
2001 35 Dram Oyuncu 7.2 422
2000 34 Komedi Oyuncu 5.9 65

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,942
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,823
Film Altyazıları
Baywatch (16,340) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,481) Dangal (2,696) 6 Days (2,628) Dunkirk (2,433) Lady Macbeth (2,379) Security (1,976) King Arthur: Legend of the Sword (1,502) Wakefield (1,395) Alien: Covenant (1,156)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (136,858) The Defenders (5,793) Rick and Morty (4,456) The Strain (3,115) Suits (2,208) The Sinner (1,698) Mr. Mercedes (1,527) Fargo (1,330) Breaking Bad (1,190) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017