Giriş Kayıt
Jennifer Bransford

Jennifer Bransford (48)


Oyuncu

Jennifer Bransford, 02 Aralık 1968 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu. General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Aralık 1968
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Diğer Bir İsmi: Jenny Bransford
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 37 Komedi Oyuncu 4.7 74
2002 34 Komedi Oyuncu 7.0 6,320
2001 33 Komedi Oyuncu 6.4 15,487
2001 33 Komedi Oyuncu 5.3 1,609
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,889
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,554
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017