Giriş Kayıt
Elroy Brandy

Elroy Brandy (74)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Elroy Brandy, 02 Şubat 1943 doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni. Metamorphosis: The Alien Factor (1990), The Godfather Family: A Look Inside (1990), (2001) İnançlı (2001), (1983) Uyanık (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1943
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 67 Dram Kameraman 6.3 86,358
2010 Reality-TV Görüntü Yönetmeni 5.9 243
2007 64 Belgesel 7.5 110
2003 Belgesel Görüntü Yönetmeni    

İnançlı
2001 58 Dram Kameraman 7.2 31,387
1999 56 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
1999 56 Biyografi Görüntü Yönetmeni 6.5 12

Bir Tetikçinin Günlüğü
1991 48 Gerilim Kameraman 5.4 1,297

Manyak Polis 2
1990 47 Suç Kameraman 5.8 4,249
1990 47 Belgesel Kameraman 7.9 658
1990 47 Korku Görüntü Yönetmeni
Kameraman
4.4 556
1985 42 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.4 5,847
1983 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.7 884

Uyanık
1983 40 Aksiyon Kameraman 6.6 1,918
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,391) Doctor Strange (6,857) Allied (6,451) Moana (4,882) John Wick: Chapter 2 (4,304) Lion (3,566) Arrival (3,221) Forushande (2,987) Split (2,292) Hacksaw Ridge (2,279)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,488) Supernatural (4,715) The Expanse (4,353) Vikings (4,175) Suits (3,694) The Big Bang Theory (2,571) Sherlock (2,521) Arrow (2,062) Legion (2,012) Blindspot (1,923)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017