Giriş Kayıt
Janice D. Brandow

Janice D. Brandow


Makyaj

Janice D. Brandow, makyaj. Yaralı Yüz (1983), Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler (1982), Kedi Kız (1982), The Fall Guy (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Janice Brandow | Jan Brandow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Makyaj 7.5 106,389
1988 Dram Makyaj 7.4 2,413
1985 Komedi Makyaj 7.0 4,334
1985 Suç Makyaj    

Yaralı Yüz
1983 Suç Makyaj 8.3 569,076

Kedi Kız
1982 Dram Makyaj 6.1 14,811

Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler
1982 Komedi Makyaj 7.2 74,639
1981 Aksiyon Makyaj 7.1 4,326
1980 Biyografi Makyaj    
1975 Dram Makyaj    
1975 Suç Makyaj    
1970 Komedi Makyaj 8.2 4,958
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,932) Live by Night (9,588) Hidden Figures (6,077) Rogue One (5,604) Split (5,044) Assassin's Creed (4,492) Patriots Day (4,395) Paterson (4,372) Allied (3,692) Passengers (1,814)
Dizi Altyazıları
Legion (9,777) Arrow (5,891) The 100 (4,257) The Flash (3,660) The Expanse (3,531) Black Sails (3,360) Designated Survivor (3,011) Colony (2,795) The Originals (2,764) Vikings (2,353)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017