Giriş Kayıt
Janice D. Brandow

Janice D. Brandow


Makyaj

Janice D. Brandow, makyaj. Yaralı Yüz (1983), Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler (1982), Kedi Kız (1982), Murphy's Romance (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Janice Brandow | Jan Brandow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Makyaj 7.5 105,986
1988 Dram Makyaj 7.4 2,395
1985 Komedi Makyaj 7.0 4,334
1985 Suç Makyaj    

Yaralı Yüz
1983 Suç Makyaj 8.3 564,215

Kedi Kız
1982 Dram Makyaj 6.1 14,695

Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler
1982 Komedi Makyaj 7.2 74,166
1981 Aksiyon Makyaj 7.1 4,267
1980 Biyografi Makyaj    
1975 Dram Makyaj    
1975 Suç Makyaj    
1970 Komedi Makyaj 8.2 4,930
Film Altyazıları
Allied (9,970) Doctor Strange (9,879) Moana (8,181) Assassin's Creed (6,565) Lion (4,993) Arrival (3,903) Hacksaw Ridge (3,042) Fences (2,795) Nocturnal Animals (2,677) Forushande (2,317)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,703) Supernatural (7,755) The Expanse (4,878) Vikings (4,789) The Big Bang Theory (3,967) Suits (3,699) Legion (3,462) The Blacklist (3,362) Arrow (3,224) Sherlock (2,950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017