Giriş Kayıt
Janice D. Brandow

Janice D. Brandow


Makyaj

Janice D. Brandow, makyaj. Yaralı Yüz (1983), Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler (1982), Kedi Kız (1982), The Fall Guy (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Janice Brandow | Jan Brandow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Makyaj 7.5 111,087
1988 Dram Makyaj 7.5 2,702

Kocam ve Sevgilim
1985 Komedi Makyaj 7.0 4,684
1985 Suç Makyaj    

Yaralı Yüz
1983 Suç Makyaj 8.3 624,656

Kedi Kız
1982 Dram Makyaj 6.1 16,332

Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler
1982 Komedi Makyaj 7.2 80,449
1981 Aksiyon Makyaj 7.1 4,945
1980 Biyografi Makyaj    
1975 Dram Makyaj    
1975 Suç Makyaj    
1970 Komedi Makyaj 8.2 5,514
Film Altyazıları
Rampage (13,559) Ready Player One (8,168) Blockers (2,066) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,545) The Cured (760) Future World (723) Den 12. mann (651) Black Panther (563) Red Sparrow (393)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,871) The 100 (3,033) The Expanse (2,380) La casa de papel (2,306) 12 Monkeys (2,171) The Crossing (2,046) Into the Badlands (1,735) Vikings (1,199) Colony (1,190) Legion (1,166)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018