Giriş Kayıt
Janice D. Brandow

Janice D. Brandow


Makyaj

Janice D. Brandow, makyaj. Yaralı Yüz (1983), Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler (1982), Kedi Kız (1982), The Fall Guy (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Janice Brandow | Jan Brandow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Makyaj 7.5 110,526
1988 Dram Makyaj 7.5 2,664

Kocam ve Sevgilim
1985 Komedi Makyaj 7.0 4,684
1985 Suç Makyaj    

Yaralı Yüz
1983 Suç Makyaj 8.3 618,471

Kedi Kız
1982 Dram Makyaj 6.1 16,157

Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler
1982 Komedi Makyaj 7.2 79,863
1981 Aksiyon Makyaj 7.1 4,877
1980 Biyografi Makyaj    
1975 Dram Makyaj    
1975 Suç Makyaj    
1970 Komedi Makyaj 8.2 5,451
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,064) Den of Thieves (2,944) Maze Runner: The Death Cure (2,723) Winchester (2,466) Hostiles (2,237) 12 Strong (1,782) A martfüi rém (1,662) The Commuter (1,315) Bleeding Steel (1,194) Submergence (1,177)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,272) Supernatural (4,608) The Big Bang Theory (3,259) Gotham (2,762) The Terror (2,725) Arrow (2,295) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,257) The Flash (1,914) Krypton (1,660) Legion (1,643)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018