Giriş Kayıt
Janice D. Brandow

Janice D. Brandow


Makyaj

Janice D. Brandow, makyaj. Yaralı Yüz (1983), Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler (1982), Kedi Kız (1982), The Fall Guy (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Janice Brandow | Jan Brandow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Makyaj 7.5 108,394
1988 Dram Makyaj 7.5 2,525

Kocam ve Sevgilim
1985 Komedi Makyaj 7.0 4,515
1985 Suç Makyaj    

Yaralı Yüz
1983 Suç Makyaj 8.3 590,324

Kedi Kız
1982 Dram Makyaj 6.1 15,294

Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler
1982 Komedi Makyaj 7.2 77,527
1981 Aksiyon Makyaj 7.1 4,570
1980 Biyografi Makyaj    
1975 Dram Makyaj    
1975 Suç Makyaj    
1970 Komedi Makyaj 8.2 5,166
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017