Giriş Kayıt
Marc Brandell

Marc Brandell (75)


Senarist

Marcus Beresford, 28 Mart 1919 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist. Kesik El (1981) yapımıyla biliniyor.16 Ekim 1994 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Marcus Beresford
Doğum Tarihi: 28 Mart 1919
Ölüm Tarihi: 16 Ekim 1994
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Marc Brandel
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kesik El
1981 62 Dram Senarist 5.4 4,415
1973 Suç Senarist 6.9 1,454
1967 48 Komedi Senarist 5.1 969
1961 Komedi Senarist    
1958 Dram Senarist    
1956 Dram Senarist 7.7 238
Film Altyazıları
Gold (5,719) Get Out (2,988) Logan (2,520) Rings (2,279) The Age of Shadows (1,886) La La Land (1,761) Split (1,601) Sand Castle (1,470) Zashchitniki (1,405) The Great Wall (1,248)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,560) Fargo (3,654) The Last Kingdom (2,315) The Expanse (2,039) Doctor Who (1,965) Into the Badlands (1,692) Game of Thrones (1,590) Vikings (1,582) Better Call Saul (1,527) Supernatural (1,424)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017