Giriş Kayıt
Alice Braga

Alice Braga (35)


Oyuncu, Yapımcı

Alice Braga Moraes, 15 Nisan 1983 São Paulo, São Paulo, Brezilya doğumlu oyuncu, yapımcı. Ben Efsaneyim (2007), Elysium: Yeni Cennet (2013), Av (2010), Repo Men (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alice Braga Moraes
Doğum Tarihi: 15 Nisan 1983
Doğum Yeri: São Paulo, São Paulo, Brezilya
Burcu: Koç
Boyu: 1.63 m
8.9 (23 Oy)
  • Currently 178.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (77)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    

Baraka
2017 34 Dram Oyuncu 6.3 22,536
2016 33 Komedi Oyuncu 5.8 109
2016 33 Dram Oyuncu 5.8 7,450
2016 Aksiyon Oyuncu 7.8 7,926

Öldürmenin 3 Yolu
2014 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 16,995
2014 31 Dram Oyuncu 4.7 297
2014 31 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.3 151
2013 30 Oyuncu 5.8 28

Elysium: Yeni Cennet
2013 30 Aksiyon Oyuncu 6.6 380,618

Yolda
2012 29 Macera Oyuncu 6.1 36,799

Ayin
2011 28 Dram Oyuncu 6.0 82,795

Av
2010 27 Aksiyon Oyuncu 6.4 189,201
2010 27 Aksiyon Oyuncu 6.3 93,639

Sınırı Geçmek
2009 26 Dram Oyuncu 6.8 21,154
2009 26 Dram Oyuncu 5.8 100

Körlük
2008 25 Dram Oyuncu 6.6 64,120

Kırmızı Kuşak
2008 25 Dram Oyuncu 6.8 18,755

Ben Efsaneyim
2007 24 Dram Oyuncu 7.2 606,106
2007 24 Dram Oyuncu 5.8 221

Gider Kokusu
2006 23 Komedi Oyuncu 7.4 3,598
2006 23 Dram Oyuncu 5.9 2,224

Sadece Tanrı Şahittir
2006 23 Dram Oyuncu 6.5 741
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Kahrolası Şehir
2005 22 Dram Oyuncu 6.6 3,210

Tanrıkent
2002 19 Suç Oyuncu 8.6 611,570
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018