Giriş Kayıt
Alice Braga

Alice Braga (34)


Oyuncu, Yapımcı

Alice Braga, 15 Nisan 1983 São Paulo, São Paulo, Brezilya doğumlu oyuncu, yapımcı. Ben Efsaneyim (2007), Elysium: Yeni Cennet (2013), Av (2010), Repo Men (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Nisan 1983
Doğum Yeri: São Paulo, São Paulo, Brezilya
Burcu: Koç
Boyu: 1.63 m
8.8 (20 Oy)
  • Currently 175/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (75)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baraka
2017 34 Dram Oyuncu 6.3 14,043
2016 33 Komedi Oyuncu 5.8 109
2016 33 Dram Oyuncu 5.7 6,060
2016 Aksiyon Oyuncu 7.7 5,142

Öldürmenin 3 Yolu
2014 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 15,752
2014 31 Dram Oyuncu 4.7 297
2014 31 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.3 151
2013 30 Oyuncu 5.8 28

Elysium: Yeni Cennet
2013 30 Aksiyon Oyuncu 6.6 364,318

Yolda
2012 29 Macera Oyuncu 6.1 35,339

Ayin
2011 28 Dram Oyuncu 6.0 79,658

Av
2010 27 Aksiyon Oyuncu 6.4 181,818
2010 27 Aksiyon Oyuncu 6.3 91,185

Sınırı Geçmek
2009 26 Dram Oyuncu 6.8 20,394
2009 26 Dram Oyuncu 5.8 100

Körlük
2008 25 Dram Oyuncu 6.6 61,123

Kırmızı Kuşak
2008 25 Dram Oyuncu 6.8 18,755

Ben Efsaneyim
2007 24 Dram Oyuncu 7.2 574,670
2007 24 Dram Oyuncu 5.8 221

Gider Kokusu
2006 23 Komedi Oyuncu 7.4 3,598
2006 23 Dram Oyuncu 5.9 2,224

Sadece Tanrı Şahittir
2006 23 Dram Oyuncu 6.5 741
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Kahrolası Şehir
2005 22 Dram Oyuncu 6.6 3,210

Tanrıkent
2002 19 Suç Oyuncu 8.7 575,950
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017