Giriş Kayıt
Alice Braga

Alice Braga (34)


Oyuncu, Yapımcı

Alice Braga Moraes, 15 Nisan 1983 São Paulo, São Paulo, Brezilya doğumlu oyuncu, yapımcı. Ben Efsaneyim (2007), Elysium: Yeni Cennet (2013), Av (2010), Repo Men (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alice Braga Moraes
Doğum Tarihi: 15 Nisan 1983
Doğum Yeri: São Paulo, São Paulo, Brezilya
Burcu: Koç
Boyu: 1.63 m
8.8 (20 Oy)
  • Currently 175/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (76)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    

Baraka
2017 34 Dram Oyuncu 6.3 16,436
2016 33 Komedi Oyuncu 5.8 109
2016 33 Dram Oyuncu 5.7 6,314
2016 Aksiyon Oyuncu 7.7 6,000

Öldürmenin 3 Yolu
2014 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 16,244
2014 31 Dram Oyuncu 4.7 297
2014 31 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.3 151
2013 30 Oyuncu 5.8 28

Elysium: Yeni Cennet
2013 30 Aksiyon Oyuncu 6.6 367,567

Yolda
2012 29 Macera Oyuncu 6.1 35,603

Ayin
2011 28 Dram Oyuncu 6.0 80,369

Av
2010 27 Aksiyon Oyuncu 6.4 183,179
2010 27 Aksiyon Oyuncu 6.3 91,672

Sınırı Geçmek
2009 26 Dram Oyuncu 6.8 20,554
2009 26 Dram Oyuncu 5.8 100

Körlük
2008 25 Dram Oyuncu 6.6 61,123

Kırmızı Kuşak
2008 25 Dram Oyuncu 6.8 18,755

Ben Efsaneyim
2007 24 Dram Oyuncu 7.2 581,045
2007 24 Dram Oyuncu 5.8 221

Gider Kokusu
2006 23 Komedi Oyuncu 7.4 3,598
2006 23 Dram Oyuncu 5.9 2,224

Sadece Tanrı Şahittir
2006 23 Dram Oyuncu 6.5 741
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Kahrolası Şehir
2005 22 Dram Oyuncu 6.6 3,210

Tanrıkent
2002 19 Suç Oyuncu 8.7 581,829
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017