Giriş Kayıt
Alice Braga

Alice Braga (34)


Oyuncu, Yapımcı

Alice Braga Moraes, 15 Nisan 1983 São Paulo, São Paulo, Brezilya doğumlu oyuncu, yapımcı. Ben Efsaneyim (2007), Elysium: Yeni Cennet (2013), Av (2010), Repo Men (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alice Braga Moraes
Doğum Tarihi: 15 Nisan 1983
Doğum Yeri: São Paulo, São Paulo, Brezilya
Burcu: Koç
Boyu: 1.63 m
8.8 (20 Oy)
  • Currently 176/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (76)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    

Baraka
2017 34 Dram Oyuncu 6.3 17,687
2016 33 Komedi Oyuncu 5.8 109
2016 33 Dram Oyuncu 5.7 6,472
2016 Aksiyon Oyuncu 7.7 6,285

Öldürmenin 3 Yolu
2014 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 16,354
2014 31 Dram Oyuncu 4.7 297
2014 31 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.3 151
2013 30 Oyuncu 5.8 28

Elysium: Yeni Cennet
2013 30 Aksiyon Oyuncu 6.6 369,891

Yolda
2012 29 Macera Oyuncu 6.1 35,789

Ayin
2011 28 Dram Oyuncu 6.0 80,883

Av
2010 27 Aksiyon Oyuncu 6.4 183,999
2010 27 Aksiyon Oyuncu 6.3 91,983

Sınırı Geçmek
2009 26 Dram Oyuncu 6.8 20,645
2009 26 Dram Oyuncu 5.8 100

Körlük
2008 25 Dram Oyuncu 6.6 62,700

Kırmızı Kuşak
2008 25 Dram Oyuncu 6.8 18,755

Ben Efsaneyim
2007 24 Dram Oyuncu 7.2 585,337
2007 24 Dram Oyuncu 5.8 221

Gider Kokusu
2006 23 Komedi Oyuncu 7.4 3,598
2006 23 Dram Oyuncu 5.9 2,224

Sadece Tanrı Şahittir
2006 23 Dram Oyuncu 6.5 741
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Kahrolası Şehir
2005 22 Dram Oyuncu 6.6 3,210

Tanrıkent
2002 19 Suç Oyuncu 8.6 585,787
Film Altyazıları
The Foreigner (7,384) The Mountain Between Us (5,219) Flatliners (4,869) Stronger (3,448) Beyond Skyline (3,289) Dunkirk (3,241) American Made (2,184) Kingsman: The Golden Circle (1,961) It (1,679) Victoria & Abdul (1,449)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017