Giriş Kayıt
Irene Brafstein

Irene Brafstein


Oyuncu

Irene Brafstein, oyuncu. Heathers (1988), Pembeli Güzel (1986), Gelinin Babası (1991), Hero (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Biyografi Çeşitli 7.9 149,409
1993 Komedi Çeşitli 6.7 2,138
1992 Komedi Çeşitli 5.8 12,382
1992 Komedi Çeşitli 6.5 17,807

Gelinin Babası
1991 Aile Çeşitli 6.5 58,686
1991 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.8 3,064

Kör Şiddet
1989 Aksiyon Çeşitli 6.3 11,504
1989 Biyografi Çeşitli 6.2 13,284
1988 Komedi Çeşitli 7.3 67,501
1988 Dram Çeşitli 5.8 3,112
1987 Komedi Çeşitli 6.1 11,454

Pembeli Güzel
1986 Komedi Çeşitli 6.8 60,759
1980 Dram Çeşitli 6.5 1,459
1980 Dram Çeşitli 6.1 3,268
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017