Giriş Kayıt
Irene Brafstein

Irene Brafstein


Oyuncu

Irene Brafstein, oyuncu. Heathers (1988), Pembeli Güzel (1986), Gelinin Babası (1991), Hero (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Biyografi Çeşitli 7.9 147,146
1993 Komedi Çeşitli 6.7 2,138
1992 Komedi Çeşitli 5.8 12,382
1992 Komedi Çeşitli 6.5 17,807

Gelinin Babası
1991 Aile Çeşitli 6.5 57,466
1991 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.8 3,064

Kör Şiddet
1989 Aksiyon Çeşitli 6.3 10,843
1989 Biyografi Çeşitli 6.2 12,871
1988 Komedi Çeşitli 7.3 65,113
1988 Dram Çeşitli 5.8 3,020
1987 Komedi Çeşitli 6.1 11,131

Pembeli Güzel
1986 Komedi Çeşitli 6.7 58,875
1980 Dram Çeşitli 6.5 1,459
1980 Dram Çeşitli 6.1 3,218
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,139) Kidnap (4,164) The Fate of the Furious (3,966) The Boss Baby (2,759) Contratiempo (1,894) Dangal (1,728) The Great Wall (1,510) The LEGO Batman Movie (1,334) Get Out (1,322) The Shack (1,151)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,652) American Gods (5,870) Fargo (4,841) Lucifer (4,774) The 100 (2,887) Into the Badlands (2,876) Arrow (2,614) Twin Peaks (2,051) The Flash (1,907) 12 Monkeys (1,854)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017