Giriş Kayıt
Ken Bradshaw

Ken Bradshaw


Oyuncu

Ken Bradshaw, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,540
2004 Komedi Oyuncu 8.1 11,631
2002 Dram Oyuncu 6.7 90
2000 Dram Oyuncu 5.2 751
1987 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,793
1985 Dram Oyuncu 5.1 6,087
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,044
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,441) Assassin's Creed (8,328) Doctor Strange (4,573) Allied (3,987) Moana (2,722) Forushande (2,489) Arrival (2,375) Split (2,356) Lion (1,982) Hacksaw Ridge (1,629)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,130) The Flash (4,332) Vikings (3,680) Supernatural (3,015) Blindspot (2,507) Suits (2,293) Sherlock (2,181) The Big Bang Theory (1,787) The Expanse (1,606) The Vampire Diaries (1,489)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017