Giriş Kayıt
Ken Bradshaw

Ken Bradshaw


Oyuncu

Ken Bradshaw, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,540
2004 Komedi Oyuncu 8.1 11,696
2002 Dram Oyuncu 6.7 90
2000 Dram Oyuncu 5.2 759
1987 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,793
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,121
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,065
Film Altyazıları
Live by Night (12,097) Resident Evil: The Final Chapter (5,841) Why Him? (4,798) Rogue One (3,924) Patriots Day (3,070) Hidden Figures (2,943) Assassin's Creed (2,934) Paterson (2,163) Allied (2,158) Split (2,139)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,013) The 100 (3,681) Legion (3,143) Into the Badlands (2,825) The Originals (2,591) The Last Kingdom (2,254) Arrow (1,994) Vikings (1,816) The Expanse (1,759) Designated Survivor (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017