Giriş Kayıt
Tim Bradley

Tim Bradley


Yapımcı, Yönetmen

Tim Bradley, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yapımcı 8.0 3,143
2011 Dram Yapımcı 7.4 1,831
2011 Suç Yapımcı 7.9 7,998
2010 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.6 61
2007 Aksiyon Yapımcı 7.3 11,418
2004 Aksiyon Yapımcı 7.1 257
2002 Aksiyon Yapımcı    
1996 Suç Yapımcı 7.8 3,456
1986 Dram Yapımcı
Çeşitli
6.0 1,827
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017