Giriş Kayıt
Tim Bradley

Tim Bradley


Yapımcı, Yönetmen

Tim Bradley, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yapımcı 8.0 2,715
2011 Dram Yapımcı 7.4 1,831
2011 Suç Yapımcı 7.9 7,582
2010 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.6 61
2007 Aksiyon Yapımcı 7.3 11,304
2004 Aksiyon Yapımcı 7.1 257
2002 Aksiyon Yapımcı    
1996 Suç Yapımcı 7.8 3,380
1986 Dram Yapımcı
Çeşitli
6.0 1,767
Film Altyazıları
Passengers (7,173) Doctor Strange (3,613) Assassin's Creed (3,557) xXx: Return of Xander Cage (2,520) Arrival (2,447) Allied (2,372) Moana (1,585) Forushande (1,400) Split (1,386) Hacksaw Ridge (1,386)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,139) Legion (7,331) Supernatural (7,219) Arrow (5,442) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,551) Black Sails (3,502) Taboo (3,434) Vikings (3,369) Suits (3,011) Legends of Tomorrow (2,895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017