Giriş Kayıt
Tim Bradley

Tim Bradley


Yapımcı, Yönetmen

Tim Bradley, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yapımcı 8.0 2,861
2011 Dram Yapımcı 7.4 1,831
2011 Suç Yapımcı 7.9 7,717
2010 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.6 61
2007 Aksiyon Yapımcı 7.3 11,344
2004 Aksiyon Yapımcı 7.1 257
2002 Aksiyon Yapımcı    
1996 Suç Yapımcı 7.8 3,407
1986 Dram Yapımcı
Çeşitli
6.0 1,786
Dizi Altyazıları
The Flash (6,894) Into the Badlands (3,369) Legion (2,450) Black Sails (2,387) Vikings (1,787) Arrow (1,682) Legends of Tomorrow (1,643) 24: Legacy (1,616) Iron Fist (1,590) Game of Thrones (1,410)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017