Giriş Kayıt
Tim Bradley

Tim Bradley


Yapımcı, Yönetmen

Tim Bradley, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yapımcı 8.1 4,330
2011 Dram Yapımcı 7.4 1,831
2011 Suç Yapımcı 7.9 9,471
2010 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.6 61
2007 Aksiyon Yapımcı 7.3 11,837
2004 Aksiyon Yapımcı 7.1 280
2002 Aksiyon Yapımcı    
1996 Suç Yapımcı 7.8 3,875
1986 Dram Yapımcı
Çeşitli
6.0 2,029
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,952) Den of Thieves (2,886) Maze Runner: The Death Cure (2,679) Winchester (2,432) Hostiles (2,210) 12 Strong (1,758) A martfüi rém (1,618) The Commuter (1,290) Submergence (1,164) Bleeding Steel (1,140)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,114) Supernatural (4,568) The Big Bang Theory (3,215) Gotham (2,704) The Terror (2,651) Arrow (2,243) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,212) The Flash (1,874) Krypton (1,639) Legion (1,620)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018