Giriş Kayıt
Tim Bradley

Tim Bradley


Yapımcı, Yönetmen

Tim Bradley, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yapımcı 8.0 3,754
2011 Dram Yapımcı 7.4 1,831
2011 Suç Yapımcı 7.9 8,653
2010 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.6 61
2007 Aksiyon Yapımcı 7.3 11,653
2004 Aksiyon Yapımcı 7.1 280
2002 Aksiyon Yapımcı    
1996 Suç Yapımcı 7.8 3,594
1986 Dram Yapımcı
Çeşitli
6.0 1,929
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017