Giriş Kayıt
Terry Bradley

Terry Bradley


Görsel Efekt

Terry Bradley, görsel efekt. The Caveman's Valentine (2001), Hiç (2003), Halo 4: Şafağa Kadar Hücum (2012), Onlar (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Görsel Efekt    
2013 Macera Görsel Efekt 4.8 911

Halo 4: Şafağa Kadar Hücum
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 18,972

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 482,282

Dostluğun Gücü
2011 Dram Görsel Efekt 6.9 18,997

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 10,897

Deney
2009 Korku Görsel Efekt 5.8 82,828
2007 Dram Görsel Efekt 8.1 55,438
2007 Dram Görsel Efekt    

Hiç
2003 Komedi Görsel Efekt 6.3 5,170

Onlar
2002 Korku Görsel Efekt 4.8 10,969
2002 Korku Görsel Efekt    

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 170,092
2001 Suç Görsel Efekt 6.0 5,633
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 489,825

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Görsel Efekt 4.3 39,763
1999 Animasyon Görsel Efekt 5.3 1,538

Koruyucu Meleğim
1998 Komedi Görsel Efekt 7.3 10,858

Dr. Dolittle
1998 Komedi Görsel Efekt 5.3 79,412
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 3,146
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017