Giriş Kayıt
Stephen Bradley

Stephen Bradley


Oyuncu

Stephen Bradley, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Steve Bradley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kırmızı Pabuçlu Adam
1985 Komedi Oyuncu 5.6 12,169
1984 Komedi Oyuncu 3.6 4,701

Alcatraz'dan Kaçış
1979 Biyografi Oyuncu 7.6 90,898

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 5,964

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,616
1972 Komedi Oyuncu 5.7 154
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017