Giriş Kayıt
Grace Bradley

Grace Bradley (56)


Oyuncu

Grace Bradley, 21 Eylül 1913 Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. The Invisible Killer (1939) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Eylül 1913
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Grace Boyd
Burcu: Başak
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1938 25 Komedi Oyuncu 6.6 683
1936 23 Komedi Oyuncu 6.6 215
1935 22 Suç Oyuncu 7.1 21
1934 21 Komedi Oyuncu 6.9 856
1934 21 Dram Oyuncu 6.4 17
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,122) Den of Thieves (2,755) Maze Runner: The Death Cure (2,453) Hostiles (2,313) Winchester (2,272) 12 Strong (2,089) Submergence (1,719) Peter Rabbit (1,272) The Commuter (1,175) A martfüi rém (903)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,169) Supernatural (4,035) The Flash (3,403) The Terror (2,817) The Big Bang Theory (2,583) Legion (2,516) Gotham (2,254) The Expanse (2,044) The Crossing (1,922) Arrow (1,909)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018