Giriş Kayıt
Filiz Bozkurt

Filiz Bozkurt


Oyuncu

Filiz Bozkurt, oyuncu. (1999) Kahpe Bizans (1999), (1984) Postacı (1984), (1978) Sultan (1978), (1985) Aşık Oldum (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Komedi Oyuncu 5.6 5,121
1985 Komedi Oyuncu 7.0 988
1984 Komedi Oyuncu 7.1 2,571
1978 Aile Oyuncu 7.7 2,278
1971 Romantik Oyuncu 5.4 33
1971 Dram Oyuncu 6.0 20
1970 Dram Oyuncu 6.4 119
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017