Giriş Kayıt
Filiz Bozkurt

Filiz Bozkurt


Oyuncu

Filiz Bozkurt, oyuncu. (1999) Kahpe Bizans (1999), (1984) Postacı (1984), (1978) Sultan (1978), (1985) Aşık Oldum (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Komedi Oyuncu 5.6 5,179
1985 Komedi Oyuncu 7.0 1,001
1984 Komedi Oyuncu 7.1 2,608
1978 Aile Oyuncu 7.7 2,324
1971 Romantik Oyuncu 5.4 33
1971 Dram Oyuncu 6.0 20
1970 Dram Oyuncu 6.4 119
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,102) Stronger (4,069) Dunkirk (3,051) Loving Vincent (1,894) American Made (1,622) Flatliners (1,595) It (1,590) Kingsman: The Golden Circle (1,452) Mother! (1,338) The Foreigner (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,033) Mr. Robot (6,621) Shameless (5,616) Game of Thrones (3,274) Manhunt: Unabomber (2,752) Peaky Blinders (2,672) Designated Survivor (1,489) Lucifer (1,333) The Big Bang Theory (1,278) Supernatural (1,170)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017