Giriş Kayıt
Gönen Bozbey

Gönen Bozbey


Oyuncu

Gönen Bozbey, oyuncu. Karanlık Sular (1994) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.6 57
2005 Dram Oyuncu 5.7 1,390
2005 Romantik Oyuncu 5.7 153
1998 Oyuncu 6.6 415
1996 Oyuncu 6.6 28
1994 Korku Oyuncu 6.1 161
Film Altyazıları
Rampage (13,381) Ready Player One (8,054) Blockers (1,990) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,498) The Cured (746) Future World (663) Den 12. mann (634) Black Panther (538) Red Sparrow (381)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,700) The 100 (2,960) The Expanse (2,259) La casa de papel (2,259) 12 Monkeys (2,155) The Crossing (1,977) Into the Badlands (1,720) Vikings (1,175) Legion (1,137) Colony (1,091)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018