Giriş Kayıt
Gönen Bozbey

Gönen Bozbey


Oyuncu

Gönen Bozbey, oyuncu. Karanlık Sular (1994) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.7 55
2005 Dram Oyuncu 5.7 1,383
2005 Romantik Oyuncu 5.7 153
1998 Oyuncu 6.6 411
1996 Oyuncu 6.6 28
1994 Korku Oyuncu 6.1 160
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,687) Hostiles (3,066) Maze Runner: The Death Cure (2,636) Wildling (2,488) Red Sparrow (1,822) 12 Strong (1,644) The Commuter (1,084) Peter Rabbit (619) A Quiet Place (595) The Post (537)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,723) The Terror (4,651) Legion (2,049) The Flash (1,842) Supernatural (1,600) The Big Bang Theory (1,552) The Crossing (1,522) Vikings (1,514) Lucifer (1,501) Fear the Walking Dead (1,399)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018