Giriş Kayıt
Gönen Bozbey

Gönen Bozbey


Oyuncu

Gönen Bozbey, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Oyuncu 5.7 1,302
2005 Romantik Oyuncu 5.6 146
1998 Oyuncu 6.6 369
1996 Oyuncu 6.6 28
1995 Korku Oyuncu 6.0 147
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,677) Legion (9,683) The 100 (7,368) Arrow (6,897) The Flash (6,012) The Big Bang Theory (5,251) Black Sails (4,336) Suits (3,843) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,829) Taboo (3,826)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017