Giriş Kayıt
Gönen Bozbey

Gönen Bozbey


Oyuncu

Gönen Bozbey, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Oyuncu 5.7 1,319
2005 Romantik Oyuncu 5.6 147
1998 Oyuncu 6.6 380
1996 Oyuncu 6.6 28
1995 Korku Oyuncu 6.0 153
Dizi Altyazıları
Fargo (5,990) Arrow (5,441) American Gods (4,833) The Flash (4,652) The 100 (4,106) 12 Monkeys (3,290) Better Call Saul (3,069) Supernatural (2,759) Game of Thrones (2,697) The Blacklist (2,697)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017