Giriş Kayıt
Pascale de Boysson

Pascale de Boysson (70)


Oyuncu

Pascale de Boysson, 16 Nisan 1932 Chindrieux, Savoie, Fransa doğumlu oyuncu. Moderato cantabile (1960) yapımıyla biliniyor.09 Ağustos 2002 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Nisan 1932
Ölüm Tarihi: 09 Ağustos 2002
Doğum Yeri: Chindrieux, Savoie, Fransa
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 47 Dram Oyuncu 7.3 11,827
1978 46 Dram Oyuncu 7.2 816

Saygısız Yaşlı Kadın
1965 33 Dram Oyuncu 7.2 187
1964 32 Komedi Oyuncu 5.5 35
1963 31 Suç Oyuncu 6.8 68
1960 28 Dram Oyuncu 6.9 107
1960 28 Dram Oyuncu 7.0 459
1957 25 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Kidnap (4,295) T2 Trainspotting (3,334) Beauty and the Beast (2,887) Contratiempo (1,506) The Fate of the Furious (1,450) Redivider (1,249) Dangal (1,124) The Boss Baby (1,015) The Great Wall (913) Get Out (798)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,859) Better Call Saul (5,691) The Flash (5,553) Twin Peaks (4,159) Lucifer (4,040) Into the Badlands (3,624) Supernatural (3,194) Gotham (2,912) 12 Monkeys (2,522) Fargo (2,467)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017