Giriş Kayıt
Pascale de Boysson

Pascale de Boysson (70)


Oyuncu

Pascale de Boysson, 16 Nisan 1932 Chindrieux, Savoie, Fransa doğumlu oyuncu. Moderato cantabile (1960) yapımıyla biliniyor.09 Ağustos 2002 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Nisan 1932
Ölüm Tarihi: 09 Ağustos 2002
Doğum Yeri: Chindrieux, Savoie, Fransa
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 47 Dram Oyuncu 7.3 12,269
1978 46 Dram Oyuncu 7.2 816
1973 41 Dram Oyuncu 7.3 95

Saygısız Yaşlı Kadın
1965 33 Dram Oyuncu 7.2 187
1964 32 Komedi Oyuncu 5.5 35
1963 31 Suç Oyuncu 6.8 68
1960 28 Dram Oyuncu 6.9 107
1960 28 Dram Oyuncu 7.0 459
1957 25 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (7,119) Shameless (5,962) Game of Thrones (3,899) Mr. Robot (3,329) Supernatural (3,061) The Big Bang Theory (2,411) Arrow (2,388) Outlander (2,193) Gotham (1,986) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,891)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017