Giriş Kayıt
Peter Boynton

Peter Boynton


Kameraman

Peter Boynton, kameraman. Hırsızlar Şehri (2010), Astronotun Karısı (1999), The Discovery (2017), The Best Man (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 6.3 11,781
2016 Dram Kameraman 7.4 40,244

Mantıksız Adam
2015 Dram Kameraman 6.6 40,219

Adalet
2014 Aksiyon Kameraman 7.2 249,569

Kaset İşi
2014 Komedi Kameraman 5.1 89,941

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Kameraman 5.6 96,799

Ayı Teddy
2012 Komedi Kameraman 7.0 494,880

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Kameraman 5.2 47,176
2011 Suç Kameraman 7.1 12,531

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Kameraman 7.6 294,661

İntikam Peşinde
2010 Suç Kameraman 6.6 78,583
2010 Dram Kameraman 6.8 38,064

Kutu
2009 Dram Kameraman 5.6 78,822

Suretler
2009 Aksiyon Kameraman 6.3 155,466

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Kameraman 5.8 70,647

Teklif
2009 Komedi Kameraman 6.7 241,852

Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi
2009 Dram Kameraman 8.1 177,832

Kadınlar
2008 Komedi Kameraman 4.9 17,342

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Kameraman 6.1 130,869

Süper Köpek
2007 Aksiyon Kameraman 4.8 16,259

Şamar Oğlanı
2007 Komedi Kameraman 6.8 88,899

Gizemli Parçalar
2004 Dram Kameraman 5.8 58,990
1999 Aksiyon Kameraman 7.9 7,752
1999 Komedi Kameraman 6.7 6,749

Astronotun Karısı
1999 Dram Kameraman 5.3 47,054
1988 Belgesel Kameraman 8.4 1,035
Dizi Altyazıları
The Flash (7,539) Fargo (6,762) Arrow (5,616) The 100 (5,205) Better Call Saul (4,112) Lucifer (3,477) 12 Monkeys (3,437) American Gods (3,417) Supernatural (2,956) Game of Thrones (2,863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017