Giriş Kayıt
Peter Boynton

Peter Boynton


Kameraman

Peter Boynton, kameraman. Hırsızlar Şehri (2010), Astronotun Karısı (1999), Keşif (2017), Detroit (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Kameraman 7.6 7,707

Keşif
2017 Dram Kameraman 6.3 16,205

Kara Gün
2016 Suç Kameraman 7.4 50,894

Mantıksız Adam
2015 Dram Kameraman 6.6 42,332

Adalet
2014 Aksiyon Kameraman 7.2 254,534

Kaset İşi
2014 Komedi Kameraman 5.1 91,907

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Kameraman 5.6 99,040

Ayı Teddy
2012 Komedi Kameraman 7.0 502,873

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Kameraman 5.2 48,128
2011 Suç Kameraman 7.1 12,773

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Kameraman 7.6 299,203

İntikam Peşinde
2010 Suç Kameraman 6.6 79,693
2010 Dram Kameraman 6.8 38,604

Kutu
2009 Dram Kameraman 5.6 80,289

Suretler
2009 Aksiyon Kameraman 6.3 157,012

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Kameraman 5.8 71,741

Teklif
2009 Komedi Kameraman 6.7 247,058

Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi
2009 Dram Kameraman 8.1 185,444

Kadınlar
2008 Komedi Kameraman 4.9 17,746

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Kameraman 6.1 133,214

Süper Köpek
2007 Aksiyon Kameraman 4.8 16,721

Şamar Oğlanı
2007 Komedi Kameraman 6.8 89,822

Gizemli Parçalar
2004 Dram Kameraman 5.8 59,507
1999 Aksiyon Kameraman 7.9 7,867
1999 Komedi Kameraman 6.7 7,015

Astronotun Karısı
1999 Dram Kameraman 5.3 47,930
1988 Belgesel Kameraman 8.4 1,035
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017