Giriş Kayıt
Peter Boynton

Peter Boynton


Kameraman

Peter Boynton, kameraman. Hırsızlar Şehri (2010), Astronotun Karısı (1999), Detroit (2017), Keşif (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kameraman 5.9 5,540
2017 Belgesel Kameraman 7.4 59
2017 Suç Kameraman 7.4 32,301

Keşif
2017 Dram Kameraman 6.3 20,976

Kara Gün
2016 Suç Kameraman 7.4 66,340

Mantıksız Adam
2015 Komedi Kameraman 6.6 46,661

Adalet
2014 Aksiyon Kameraman 7.2 266,247

Kaset İşi
2014 Komedi Kameraman 5.1 95,714

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Kameraman 5.6 103,838

Ayı Teddy
2012 Komedi Kameraman 7.0 517,788

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Kameraman 5.2 49,918
2011 Suç Kameraman 7.1 13,197

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Kameraman 7.6 309,017

İntikam Peşinde
2010 Suç Kameraman 6.6 82,016
2010 Dram Kameraman 6.8 39,296

Kutu
2009 Dram Kameraman 5.6 82,564

Suretler
2009 Aksiyon Kameraman 6.3 159,799

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Kameraman 5.8 74,407

Teklif
2009 Komedi Kameraman 6.7 257,261

Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi
2009 Dram Kameraman 8.1 205,365

Kadınlar
2008 Komedi Kameraman 4.9 18,484

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Kameraman 6.1 137,957

Süper Köpek
2007 Aksiyon Kameraman 4.8 16,721

Şamar Oğlanı
2007 Komedi Kameraman 6.8 91,588

Gizemli Parçalar
2004 Dram Kameraman 5.8 60,436
1999 Aksiyon Kameraman 7.9 8,089
1999 Komedi Kameraman 6.7 7,677

Astronotun Karısı
1999 Dram Kameraman 5.3 49,157
1988 Belgesel Kameraman 8.4 1,187
Dizi Altyazıları
Westworld (5,891) La casa de papel (2,365) The Expanse (1,977) Legion (1,670) Colony (1,455) Cloak & Dagger (1,227) Goliath (1,226) Vikings (949) 12 Monkeys (894) Fear the Walking Dead (805)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018