Giriş Kayıt
Peter Boynton

Peter Boynton


Kameraman

Peter Boynton, kameraman. Hırsızlar Şehri (2010), Astronotun Karısı (1999), The Best Man (1999), Ayı Teddy (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Kameraman 7.8 131
2016 Dram Kameraman 7.6 14,247

Mantıksız Adam
2015 Dram Kameraman 6.6 38,227

Adalet
2014 Aksiyon Kameraman 7.2 244,244

Kaset İşi
2014 Komedi Kameraman 5.1 88,226

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Kameraman 5.6 95,233

Ayı Teddy
2012 Komedi Kameraman 7.0 487,428

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Kameraman 5.2 46,365
2011 Suç Kameraman 7.1 12,316

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Kameraman 7.6 290,631

İntikam Peşinde
2010 Suç Kameraman 6.6 77,513
2010 Dram Kameraman 6.8 37,637

Kutu
2009 Dram Kameraman 5.6 77,993

Suretler
2009 Aksiyon Kameraman 6.3 154,285

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Kameraman 5.7 69,750

Teklif
2009 Komedi Kameraman 6.7 237,395

Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi
2009 Dram Kameraman 8.1 170,922

Kadınlar
2008 Komedi Kameraman 4.9 17,012

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Kameraman 6.1 128,947

Süper Köpek
2007 Aksiyon Kameraman 4.8 16,137

Şamar Oğlanı
2007 Komedi Kameraman 6.8 88,108

Gizemli Parçalar
2004 Dram Kameraman 5.8 58,090
1999 Aksiyon Kameraman 7.9 7,668
1999 Komedi Kameraman 6.7 6,749

Astronotun Karısı
1999 Dram Kameraman 5.3 46,503
1988 Belgesel Kameraman 8.3 730
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017