Giriş Kayıt
Peter Boynton

Peter Boynton


Kameraman

Peter Boynton, kameraman. Hırsızlar Şehri (2010), Astronotun Karısı (1999), Detroit (2017), Keşif (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kameraman 5.9 5,194
2017 Belgesel Kameraman 7.4 59
2017 Suç Kameraman 7.4 29,874

Keşif
2017 Dram Kameraman 6.3 20,356

Kara Gün
2016 Suç Kameraman 7.4 64,386

Mantıksız Adam
2015 Komedi Kameraman 6.6 46,104

Adalet
2014 Aksiyon Kameraman 7.2 263,525

Kaset İşi
2014 Komedi Kameraman 5.1 95,142

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Kameraman 5.6 102,852

Ayı Teddy
2012 Komedi Kameraman 7.0 515,317

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Kameraman 5.2 49,578
2011 Suç Kameraman 7.1 13,130

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Kameraman 7.6 307,394

İntikam Peşinde
2010 Suç Kameraman 6.6 81,546
2010 Dram Kameraman 6.8 39,296

Kutu
2009 Dram Kameraman 5.6 82,117

Suretler
2009 Aksiyon Kameraman 6.3 159,388

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Kameraman 5.8 73,944

Teklif
2009 Komedi Kameraman 6.7 255,395

Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi
2009 Dram Kameraman 8.1 202,374

Kadınlar
2008 Komedi Kameraman 4.9 18,360

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Kameraman 6.1 137,218

Süper Köpek
2007 Aksiyon Kameraman 4.8 16,721

Şamar Oğlanı
2007 Komedi Kameraman 6.8 91,267

Gizemli Parçalar
2004 Dram Kameraman 5.8 60,436
1999 Aksiyon Kameraman 7.9 8,043
1999 Komedi Kameraman 6.7 7,311

Astronotun Karısı
1999 Dram Kameraman 5.3 48,683
1988 Belgesel Kameraman 8.4 1,135
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,990) Den of Thieves (2,914) Maze Runner: The Death Cure (2,698) Winchester (2,445) Hostiles (2,222) 12 Strong (1,770) A martfüi rém (1,633) The Commuter (1,301) Submergence (1,168) Bleeding Steel (1,161)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,181) Supernatural (4,585) The Big Bang Theory (3,227) Gotham (2,729) The Terror (2,678) Arrow (2,273) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,228) The Flash (1,884) Krypton (1,646) Legion (1,635)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018