Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Peter Boynton

Peter Boynton


Kameraman

Peter Boynton, kameraman. Hırsızlar Şehri (2010), Astronotun Karısı (1999), The Best Man (1999), Ayı Teddy (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Kameraman    
2016 Dram Kameraman 7.6 6,870

Mantıksız Adam
2015 Dram Kameraman 6.6 37,207

Adalet
2014 Aksiyon Kameraman 7.2 241,253

Kaset İşi
2014 Komedi Kameraman 5.1 87,598

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Kameraman 5.6 94,602

Ayı Teddy
2012 Komedi Kameraman 7.0 484,390

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Kameraman 5.2 46,055
2011 Suç Kameraman 7.1 12,227

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Kameraman 7.6 288,748

İntikam Peşinde
2010 Suç Kameraman 6.6 77,104
2010 Dram Kameraman 6.8 37,473

Kutu
2009 Dram Kameraman 5.6 77,740

Suretler
2009 Aksiyon Kameraman 6.3 153,724

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Kameraman 5.7 69,353

Teklif
2009 Komedi Kameraman 6.7 235,565

Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi
2009 Dram Kameraman 8.1 168,048

Kadınlar
2008 Komedi Kameraman 4.9 16,974

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Kameraman 6.1 128,148

Süper Köpek
2007 Aksiyon Kameraman 4.8 16,029

Şamar Oğlanı
2007 Komedi Kameraman 6.8 87,783

Gizemli Parçalar
2004 Dram Kameraman 5.8 58,090
1999 Aksiyon Kameraman 7.9 7,635
1999 Komedi Kameraman 6.7 6,749

Astronotun Karısı
1999 Dram Kameraman 5.3 46,348
1988 Belgesel Kameraman 8.3 730
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017