Giriş Kayıt
Peter Boynton

Peter Boynton


Kameraman

Peter Boynton, kameraman. Hırsızlar Şehri (2010), Astronotun Karısı (1999), Detroit (2017), Keşif (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Kameraman 5.9 4,401
2017 Belgesel Kameraman 7.4 59
2017 Suç Kameraman 7.4 25,618

Keşif
2017 Dram Kameraman 6.3 19,469

Kara Gün
2016 Suç Kameraman 7.4 60,903

Mantıksız Adam
2015 Komedi Kameraman 6.6 45,344

Adalet
2014 Aksiyon Kameraman 7.2 260,520

Kaset İşi
2014 Komedi Kameraman 5.1 94,121

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Kameraman 5.6 101,583

Ayı Teddy
2012 Komedi Kameraman 7.0 512,229

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Kameraman 5.2 49,180
2011 Suç Kameraman 7.1 13,054

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Kameraman 7.6 305,088

İntikam Peşinde
2010 Suç Kameraman 6.6 81,079
2010 Dram Kameraman 6.8 39,203

Kutu
2009 Dram Kameraman 5.6 81,638

Suretler
2009 Aksiyon Kameraman 6.3 158,809

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Kameraman 5.8 73,422

Teklif
2009 Komedi Kameraman 6.7 253,289

Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi
2009 Dram Kameraman 8.1 195,743

Kadınlar
2008 Komedi Kameraman 4.9 18,213

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Kameraman 6.1 136,244

Süper Köpek
2007 Aksiyon Kameraman 4.8 16,721

Şamar Oğlanı
2007 Komedi Kameraman 6.8 90,900

Gizemli Parçalar
2004 Dram Kameraman 5.8 60,118
1999 Aksiyon Kameraman 7.9 7,988
1999 Komedi Kameraman 6.7 7,152

Astronotun Karısı
1999 Dram Kameraman 5.3 48,683
1988 Belgesel Kameraman 8.4 1,135
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018