Giriş Kayıt
Peter Boynton

Peter Boynton


Kameraman

Peter Boynton, kameraman. Hırsızlar Şehri (2010), Astronotun Karısı (1999), The Best Man (1999), Ayı Teddy (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Kameraman 7.4 217
2016 Dram Kameraman 7.5 23,051

Mantıksız Adam
2015 Dram Kameraman 6.6 38,973

Adalet
2014 Aksiyon Kameraman 7.2 246,622

Kaset İşi
2014 Komedi Kameraman 5.1 88,895

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Kameraman 5.6 95,752

Ayı Teddy
2012 Komedi Kameraman 7.0 490,258

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Kameraman 5.2 46,648
2011 Suç Kameraman 7.1 12,396

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Kameraman 7.6 292,298

İntikam Peşinde
2010 Suç Kameraman 6.6 77,970
2010 Dram Kameraman 6.8 37,819

Kutu
2009 Dram Kameraman 5.6 78,306

Suretler
2009 Aksiyon Kameraman 6.3 154,755

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Kameraman 5.8 70,085

Teklif
2009 Komedi Kameraman 6.7 239,136

Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi
2009 Dram Kameraman 8.1 173,514

Kadınlar
2008 Komedi Kameraman 4.9 17,116

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Kameraman 6.1 129,721

Süper Köpek
2007 Aksiyon Kameraman 4.8 16,210

Şamar Oğlanı
2007 Komedi Kameraman 6.8 88,408

Gizemli Parçalar
2004 Dram Kameraman 5.8 58,632
1999 Aksiyon Kameraman 7.9 7,692
1999 Komedi Kameraman 6.7 6,749

Astronotun Karısı
1999 Dram Kameraman 5.3 46,710
1988 Belgesel Kameraman 8.3 730
Dizi Altyazıları
The Flash (6,061) Black Sails (4,630) Into the Badlands (4,080) Iron Fist (2,872) Vikings (2,030) Legion (1,877) Billions (1,638) Game of Thrones (1,613) Arrow (1,567) The 100 (1,473)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017