Giriş Kayıt
Peter Boynton

Peter Boynton


Kameraman

Peter Boynton, kameraman. Hırsızlar Şehri (2010), Astronotun Karısı (1999), Keşif (2017), Detroit (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Kameraman 7.4 59
2017 Suç Kameraman 7.6 9,843

Keşif
2017 Dram Kameraman 6.3 17,521

Kara Gün
2016 Suç Kameraman 7.4 54,724

Mantıksız Adam
2015 Dram Kameraman 6.6 43,688

Adalet
2014 Aksiyon Kameraman 7.2 256,864

Kaset İşi
2014 Komedi Kameraman 5.1 92,806

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Kameraman 5.6 100,045

Ayı Teddy
2012 Komedi Kameraman 7.0 506,540

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Kameraman 5.2 48,534
2011 Suç Kameraman 7.1 12,872

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Kameraman 7.6 301,512

İntikam Peşinde
2010 Suç Kameraman 6.6 80,249
2010 Dram Kameraman 6.8 38,644

Kutu
2009 Dram Kameraman 5.6 80,862

Suretler
2009 Aksiyon Kameraman 6.3 157,809

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Kameraman 5.8 72,355

Teklif
2009 Komedi Kameraman 6.7 249,238

Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi
2009 Dram Kameraman 8.1 189,109

Kadınlar
2008 Komedi Kameraman 4.9 17,917

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Kameraman 6.1 134,344

Süper Köpek
2007 Aksiyon Kameraman 4.8 16,721

Şamar Oğlanı
2007 Komedi Kameraman 6.8 90,214

Gizemli Parçalar
2004 Dram Kameraman 5.8 59,731
1999 Aksiyon Kameraman 7.9 7,908
1999 Komedi Kameraman 6.7 7,015

Astronotun Karısı
1999 Dram Kameraman 5.3 48,262
1988 Belgesel Kameraman 8.4 1,035
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017