Giriş Kayıt
Peter Boynton

Peter Boynton


Kameraman

Peter Boynton, kameraman. Hırsızlar Şehri (2010), Astronotun Karısı (1999), The Discovery (2017), The Best Man (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 6.3 9,083
2016 Dram Kameraman 7.4 35,291

Mantıksız Adam
2015 Dram Kameraman 6.6 39,617

Adalet
2014 Aksiyon Kameraman 7.2 248,280

Kaset İşi
2014 Komedi Kameraman 5.1 89,473

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Kameraman 5.6 96,273

Ayı Teddy
2012 Komedi Kameraman 7.0 492,765

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Kameraman 5.2 46,959
2011 Suç Kameraman 7.1 12,468

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Kameraman 7.6 293,632

İntikam Peşinde
2010 Suç Kameraman 6.6 78,324
2010 Dram Kameraman 6.8 37,918

Kutu
2009 Dram Kameraman 5.6 78,597

Suretler
2009 Aksiyon Kameraman 6.3 155,126

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Kameraman 5.8 70,385

Teklif
2009 Komedi Kameraman 6.7 240,576

Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi
2009 Dram Kameraman 8.1 175,770

Kadınlar
2008 Komedi Kameraman 4.9 17,240

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Kameraman 6.1 130,334

Süper Köpek
2007 Aksiyon Kameraman 4.8 16,259

Şamar Oğlanı
2007 Komedi Kameraman 6.8 88,687

Gizemli Parçalar
2004 Dram Kameraman 5.8 58,642
1999 Aksiyon Kameraman 7.9 7,727
1999 Komedi Kameraman 6.7 6,749

Astronotun Karısı
1999 Dram Kameraman 5.3 46,877
1988 Belgesel Kameraman 8.4 1,006
Film Altyazıları
Gold (2,473) Get Out (1,631) Personal Shopper (1,512) Logan (1,393) Silence (1,248) The Age of Shadows (953) Split (900) La La Land (870) Rings (831) The Fate of the Furious (765)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,837) The Flash (4,149) Into the Badlands (3,116) Gotham (2,151) The Blacklist (1,720) Fargo (1,671) The Last Kingdom (1,396) Vikings (1,363) Game of Thrones (1,356) Billions (1,179)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017