Giriş Kayıt
Peter Boynton

Peter Boynton


Kameraman

Peter Boynton, kameraman. Hırsızlar Şehri (2010), Astronotun Karısı (1999), Keşif (2017), The Best Man (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman    

Keşif
2017 Dram Kameraman 6.3 14,209

Kara Gün
2016 Suç Kameraman 7.4 45,873

Mantıksız Adam
2015 Dram Kameraman 6.6 41,179

Adalet
2014 Aksiyon Kameraman 7.2 251,978

Kaset İşi
2014 Komedi Kameraman 5.1 90,802

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Kameraman 5.6 97,879

Ayı Teddy
2012 Komedi Kameraman 7.0 498,667

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Kameraman 5.2 47,596
2011 Suç Kameraman 7.1 12,649

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Kameraman 7.6 296,824

İntikam Peşinde
2010 Suç Kameraman 6.6 79,083
2010 Dram Kameraman 6.8 38,267

Kutu
2009 Dram Kameraman 5.6 79,293

Suretler
2009 Aksiyon Kameraman 6.3 156,245

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Kameraman 5.8 71,168

Teklif
2009 Komedi Kameraman 6.7 244,351

Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi
2009 Dram Kameraman 8.1 181,406

Kadınlar
2008 Komedi Kameraman 4.9 17,524

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Kameraman 6.1 131,904

Süper Köpek
2007 Aksiyon Kameraman 4.8 16,506

Şamar Oğlanı
2007 Komedi Kameraman 6.8 89,319

Gizemli Parçalar
2004 Dram Kameraman 5.8 59,124
1999 Aksiyon Kameraman 7.9 7,809
1999 Komedi Kameraman 6.7 6,960

Astronotun Karısı
1999 Dram Kameraman 5.3 47,390
1988 Belgesel Kameraman 8.4 1,035
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017