Giriş Kayıt
Robert L. Boyett

Robert L. Boyett


Yapımcı, Senarist

Robert L. Boyett, yapımcı, senarist. The Best Little Whorehouse in Texas (1982), (1987) Full House (1987), (1989) Family Matters (1989), (2016) Fuller House (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.1 15,808
2014 Komedi Yapımcı
Senarist
6.1 1,087
1999 Komedi Yapımcı
Senarist
6.5 890
1989 Komedi Yapımcı
Senarist
6.6 19,387
1987 Komedi Yapımcı 6.7 43,476

Muhteşem İkili
1986 Komedi Yapımcı 7.2 6,492
1982 Komedi Yapımcı 5.8 7,915
1982 Komedi Yapımcı
Çeşitli
3.9 327
1980 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 2,316
1976 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.9 4,378
1974 Komedi Çeşitli 7.5 12,118
Film Altyazıları
Gold (6,199) Get Out (3,245) Logan (2,765) Rings (2,435) The Age of Shadows (2,065) La La Land (1,894) Split (1,769) Zashchitniki (1,573) Sand Castle (1,563) The Great Wall (1,373)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,875) Fargo (3,896) Into the Badlands (2,710) The Last Kingdom (2,562) Better Call Saul (2,544) The Expanse (2,254) Doctor Who (2,124) Vikings (1,891) Game of Thrones (1,854) Supernatural (1,596)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017