Giriş Kayıt
Robert L. Boyett

Robert L. Boyett


Yapımcı, Senarist

Robert L. Boyett, yapımcı, senarist. The Best Little Whorehouse in Texas (1982), (1987) Full House (1987), (1989) Family Matters (1989), (2016) Fuller House (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.0 17,467
2014 Komedi Yapımcı
Senarist
6.1 1,087
1999 Komedi Yapımcı
Senarist
6.5 890
1989 Komedi Yapımcı
Senarist
6.6 20,275
1987 Komedi Yapımcı 6.7 45,088

Muhteşem İkili
1986 Komedi Yapımcı 7.3 6,882
1982 Komedi Yapımcı 5.8 8,100
1982 Komedi Yapımcı
Çeşitli
3.9 370
1980 Komedi Yapımcı
Senarist
6.8 2,458
1976 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.9 4,656
1974 Komedi Çeşitli 7.5 12,797
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,157) Dunkirk (4,335) Stronger (3,637) It (2,440) American Made (1,741) Mother! (1,701) Loving Vincent (1,670) Kingsman: The Golden Circle (1,574) Flatliners (791) The Foreigner (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,244) Shameless (6,591) Mr. Robot (6,312) Game of Thrones (3,711) Peaky Blinders (2,559) Manhunt: Unabomber (2,497) Lucifer (1,934) Designated Survivor (1,809) Supernatural (1,531) The Big Bang Theory (1,455)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017