Giriş Kayıt
Robert L. Boyett

Robert L. Boyett


Yapımcı, Senarist

Robert L. Boyett, yapımcı, senarist. The Best Little Whorehouse in Texas (1982), (1987) Full House (1987), (1989) Family Matters (1989), (2016) Fuller House (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.1 15,916
2014 Komedi Yapımcı
Senarist
6.1 1,087
1999 Komedi Yapımcı
Senarist
6.5 890
1989 Komedi Yapımcı
Senarist
6.6 19,478
1987 Komedi Yapımcı 6.7 43,658

Muhteşem İkili
1986 Komedi Yapımcı 7.2 6,546
1982 Komedi Yapımcı 5.8 8,100
1982 Komedi Yapımcı
Çeşitli
3.9 370
1980 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 2,336
1976 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.9 4,406
1974 Komedi Çeşitli 7.5 12,276
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017