Giriş Kayıt
Joshua Boyd

Joshua Boyd


Oyuncu

Joshua Boyd, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Oyuncu 7.2 1,502

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Oyuncu 8.0 568,848
1995 Komedi Oyuncu 6.8 2,725
1993 Dram Oyuncu 6.7 7,768

Evli ve Çocuklu
1987 Komedi Oyuncu 8.1 80,725
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,391) Doctor Strange (6,857) Allied (6,451) Moana (4,882) John Wick: Chapter 2 (4,304) Lion (3,566) Arrival (3,221) Forushande (2,987) Split (2,292) Hacksaw Ridge (2,279)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,488) Supernatural (4,715) The Expanse (4,353) Vikings (4,175) Suits (3,694) The Big Bang Theory (2,571) Sherlock (2,521) Arrow (2,062) Legion (2,012) Blindspot (1,923)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017