Giriş Kayıt
John Boyd

John Boyd


Sesler, Müzisyen

John Boyd, sesler, müzisyen. Güneş İmparatorluğu (1987), Grandma's Boy (2006), Medium (2005), Beaches (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John S. Boyd
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Animasyon Sesler 6.0 1,651
2008 Komedi Sesler 6.6 2,389
2008 Biyografi Sesler    
2007 Aksiyon Sesler 2.9 733
2006 Suç Sesler    
2006 Komedi Sesler 7.0 71,967
2005 Komedi Sesler 7.9 124,848
2005 Suç Sesler 7.0 23,089

Vampirler: Geri Dönüş
2005 Aksiyon Sesler 3.3 1,389
2004 Dram Sesler 8.4 23,328
2004 Dram Sesler    

Seks Oyunları 3
2004 Dram Sesler    
2004 Komedi Sesler    

Las Vegas 1
2003 Suç Sesler 7.5 24,154
2003 Dram Sesler    

Kasabanın Gizemi
2002 Dram Sesler    

Güneşin Ötesinde
2002 Suç Sesler 6.2 2,805
2001 Komedi Sesler    
2000 Dram Sesler 4.4 313

Şeker Adamın Laneti 3
1999 Korku Sesler    
1999 Komedi Sesler 5.8 479
1999 Aksiyon Sesler 3.9 1,174
1998 Suç Sesler 6.5 3,045
1998 Dram Sesler 6.5 946
1998 Animasyon Sesler 5.9 311
1998 Komedi Sesler 5.4 2,827
1997 Komedi Sesler 6.9 1,962

Aldatma Üzerine Bir Film
1997 Komedi Sesler 6.1 920

Sonuna Kadar
1997 Komedi Sesler 5.7 1,700
1995 Dram Sesler 6.3 662
1995 Animasyon Sesler 6.1 215

Bir Buçuk Polis
1993 Komedi Sesler    

Bana Söz Ver!
1991 Komedi Sesler 5.9 426
1991 Macera Sesler 5.0 472
1991 Dram Sesler 7.6 1,468

Vahşi Orkide II
1991 Dram Sesler 3.7 1,253

Sinif 1999
1990 Aksiyon Sesler 5.8 5,351
1990 Aksiyon Sesler 6.2 3,979

Şok
1989 Komedi Sesler 5.4 12,731
1989 Komedi Sesler 5.7 201
1989 Aksiyon Sesler    
1989 Aksiyon Sesler 4.3 4,716

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 Animasyon Sesler 7.7 159,986
1988 Komedi Sesler 6.8 20,291

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 Komedi Sesler 5.2 22,579
1988 Komedi Sesler 5.8 6,874
1988 Macera Sesler 3.5 8,356

Bebeğimiz Olacak
1988 Komedi Sesler 5.8 9,990

Güneş İmparatorluğu
1987 Dram Sesler 7.8 100,785
1987 Animasyon Sesler 7.9 26,085

Çetin Ceviz
1987 Dram Sesler 6.7 4,731
1986 Dram Sesler 7.0 3,517

Konvoy
1978 Komedi Müzik 6.3 12,858
1970 Animasyon Sesler 7.9 4,680
Film Altyazıları
Rampage (11,214) Ready Player One (8,417) Escape Plan 2: Hades (7,220) The Cured (1,876) Tomb Raider (1,757) Set It Up (951) Den 12. mann (818) Journey's End (759) Blockers (611) Black Panther (599)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,197) 12 Monkeys (2,844) La casa de papel (2,373) Into the Badlands (2,323) Legion (1,533) Fear the Walking Dead (1,368) The Expanse (1,198) Vikings (901) Colony (847) The Crossing (807)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018