Giriş Kayıt
David Boyd

David Boyd


Oyuncu

David Boyd, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yakar Top
2004 Komedi Oyuncu 6.7 193,887

Hız Çetesi
2003 Aksiyon Oyuncu 4.6 11,125
2002 Komedi Oyuncu    
1989 Fantastik Oyuncu    

Beyaz Elbiseli Adam
1951 Komedi Oyuncu 7.4 6,750
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,844) Silence (1,881) Personal Shopper (1,658) Gold (1,603) Split (1,107) La La Land (1,080) Get Out (736) The Age of Shadows (736) The Void (728) The Great Wall (722)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,927) Supernatural (4,723) The Flash (4,534) Arrow (3,976) The Big Bang Theory (3,289) Better Call Saul (2,925) Game of Thrones (1,564) Gotham (1,538) Vikings (1,231) Into the Badlands (1,193)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017