Giriş Kayıt
David Boyd

David Boyd


Oyuncu

David Boyd, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yakar Top
2004 Komedi Oyuncu 6.7 199,806

Hız Çetesi
2003 Aksiyon Oyuncu 4.6 11,443
1999 Komedi Oyuncu 6.3 965
1989 Fantastik Oyuncu 5.7 7,184

Beyaz Elbiseli Adam
1951 Komedi Oyuncu 7.4 7,153
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,897) Dunkirk (3,966) Stronger (2,815) It (2,203) Mother! (1,493) American Made (1,452) Kingsman: The Golden Circle (1,363) Loving Vincent (1,363) Flatliners (658) The Foreigner (654)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,610) Shameless (6,119) Mr. Robot (5,006) Game of Thrones (3,227) Peaky Blinders (2,157) Manhunt: Unabomber (2,096) Lucifer (1,701) Designated Survivor (1,563) Supernatural (1,390) The Big Bang Theory (1,100)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017