Giriş Kayıt
David Boyd

David Boyd


Oyuncu

David Boyd, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yakar Top
2004 Komedi Oyuncu 6.7 192,838

Hız Çetesi
2003 Aksiyon Oyuncu 4.6 11,125
2002 Komedi Oyuncu    
1989 Fantastik Oyuncu    

Beyaz Elbiseli Adam
1951 Komedi Oyuncu 7.4 6,750
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,803) Split (6,027) Rogue One (5,900) Hidden Figures (5,067) Live by Night (4,676) Assassin's Creed (4,145) Paterson (3,752) Patriots Day (3,461) Allied (2,875) Brimstone (1,912)
Dizi Altyazıları
Legion (9,429) Arrow (5,658) The Flash (5,331) The 100 (3,310) The Expanse (3,131) Legends of Tomorrow (2,684) Colony (2,331) The Blacklist (2,318) Vikings (2,168) Designated Survivor (2,132)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017