Giriş Kayıt
Adam Boyd

Adam Boyd (46)


Sesler

Adam Boyd, 15 Eylül 1971 Dryden, Ontario, Kanada doğumlu sesler. Annabelle: Kötülüğün Doğuşu (2017), Singwa hamgge (2017), Chuen jik sat sau (2001), Need for Speed: Underground 2 (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Eylül 1971
Doğum Yeri: Dryden, Ontario, Kanada
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 46 Aksiyon Sesler 7.3 5,974

Annabelle: Kötülüğün Doğuşu
2017 46 Korku Sesler 6.6 73,197
2013 Sesler    
2008 Aksiyon Sesler 6.9 853
2005 Aksiyon Sesler 7.8 2,294
2005 Suç Sesler    
2004 Bilim-Kurgu Sesler    
2004 Aksiyon Sesler 8.1 2,337
2003 32 Aile Sesler    
2003 Suç Sesler 7.2 933
2002 31 Aksiyon Sesler    

Sıkı Kızlar
2002 31 Suç Sesler 5.8 2,567
2001 30 Aksiyon Sesler 7.0 5,689

Bay Rice'in Sırrı
2000 29 Dram Sesler 5.8 532

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Sesler 8.4 73,965
1995 Dram Sesler 7.8 9,813
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018