Giriş Kayıt
Ron Bowman

Ron Bowman


Editör, Editör

Ron Bowman, editör, editör.

Diğer Bir İsmi: Ronald Bowman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Komedi Editör 8.8 30

Emret Bakanım
1980 Komedi Editorial Department 8.7 8,053
1980 Komedi Editör    
1978 Komedi Editör 7.0 220
1970 Dram Editör 7.7 150
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,001) Den of Thieves (3,412) Maze Runner: The Death Cure (3,076) Winchester (2,665) Hostiles (2,538) A martfüi rém (2,014) 12 Strong (1,983) Bleeding Steel (1,596) The Commuter (1,515) Submergence (1,237)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,661) Westworld (8,594) Supernatural (4,921) The Big Bang Theory (3,700) The Terror (3,256) Gotham (3,131) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,653) Arrow (2,599) The Flash (2,145) Krypton (1,850)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018