Giriş Kayıt
Bob Bowersox

Bob Bowersox


Oyuncu

Robert Tracey Bowersox, oyuncu. Aramızda Casus Var (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Tracey Bowersox
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Oyuncu 7.0 273,061
2006 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 89

Ölümsüz
2000 Dram Oyuncu 7.2 293,074

Altıncı His
1999 Dram Oyuncu 8.1 799,710

Kusursuz Cinayet
1998 Suç Oyuncu 6.5 70,139

Aşk Tutkunu
1997 Komedi Oyuncu 6.1 21,165
1993 Dram Oyuncu 7.7 197,253
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018