Giriş Kayıt
Bob Bowersox

Bob Bowersox


Oyuncu

Robert Tracey Bowersox, oyuncu. Aramızda Casus Var (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Tracey Bowersox
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Oyuncu 7.0 263,238
2006 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 88

Ölümsüz
2000 Dram Oyuncu 7.2 277,711

Altıncı His
1999 Dram Oyuncu 8.1 760,880

Kusursuz Cinayet
1998 Suç Oyuncu 6.5 67,886

Aşk Tutkunu
1997 Komedi Oyuncu 6.1 20,037
1993 Dram Oyuncu 7.7 190,195
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017