Giriş Kayıt
Bob Bowersox

Bob Bowersox


Oyuncu

Robert Tracey Bowersox, oyuncu. Aramızda Casus Var (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Tracey Bowersox
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Oyuncu 7.0 266,579
2006 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 88

Ölümsüz
2000 Dram Oyuncu 7.2 283,549

Altıncı His
1999 Dram Oyuncu 8.1 773,892

Kusursuz Cinayet
1998 Suç Oyuncu 6.5 68,659

Aşk Tutkunu
1997 Komedi Oyuncu 6.1 20,037
1993 Dram Oyuncu 7.7 192,769
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,466) The Foreigner (6,062) Stronger (5,689) Flatliners (4,336) Dunkirk (3,399) Beyond Skyline (2,721) American Made (2,267) Kingsman: The Golden Circle (1,967) It (1,825) Loving Vincent (1,800)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017