Giriş Kayıt
Michael Bowers

Michael Bowers


Müzisyen

Michael Bowers, müzisyen. Lanetli Ada (2006), Kaliforniyanın Kralı (2007), Josie ve Pussycats (2001), James Dean (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Nietzsche Ağladığında
2007 Dram Müzik 6.5 3,403

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Müzik 6.7 20,298

Lanetli Ada
2006 Korku Müzik 3.7 56,570
2004 Komedi Müzik 4.1 965
2003 Komedi Müzik 4.8 5,511
2001 Biyografi Müzik 7.4 3,785

Josie ve Pussycats
2001 Komedi Müzik 5.3 19,709
1999 Dram Müzik 3.8 373
Dizi Altyazıları
Vikings (9,729) Supernatural (4,212) Mr. Robot (4,160) Game of Thrones (3,663) The Big Bang Theory (3,422) Shameless (3,295) Gotham (3,162) Arrow (3,018) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,974) The Flash (2,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017