Giriş Kayıt
Fernando Bovaira

Fernando Bovaira


Yapımcı

Fernando Bovaira, yapımcı. Diğerleri (2001), Vanilla Sky (2001), Biutiful (2010), İçimdeki Deniz (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zirve
2017 Dram Yapımcı 6.3 836
2017 Suç Yapımcı 6.8 427
2016 Aksiyon Yapımcı 4.5 608
2016 Macera Yapımcı 5.8 222

Korku Terapisi
2015 Korku Yapımcı 5.7 28,283
2015 6.2 138
2015 6.5 1,032
2013 Komedi Yapımcı 6.3 3,332
2013 Macera Yapımcı 5.5 608
2013 Gerilim Yapımcı 5.8 2,325

Hayalet Öğrenciler
2012 Macera Yapımcı 6.4 2,392

Sen Dünyaya Gelmeden
2012 Dram Yapımcı 7.4 12,563

Son
2012 Dram Yapımcı 4.9 2,699
2011 Dram Yapımcı 7.8 563
2011 Komedi Yapımcı 6.7 3,400
2010 Dram Yapımcı 7.5 74,642
2010 Dram Yapımcı 6.3 1,280
2009 Macera Yapımcı 7.2 57,015
2008 Dram Yapımcı 6.4 1,046
2007 Komedi 6.7 633

Hırsızlar
2007 6.2 635

İçimdeki Deniz
2004 Biyografi Yapımcı 8.0 68,621
2003 Komedi Yapımcı 6.2 679
2003 Aksiyon Yapımcı 5.2 2,675

Kasa 507
2002 Aksiyon Yapımcı 6.9 1,864

Carol'un Yolculuğu
2002 Dram Yapımcı 6.8 816

Yasak Bölge
2002 Macera Yapımcı 6.5 1,015

Bahis
2001 Gerilim Yapımcı 6.9 11,447

Seks ve Lucia
2001 Dram Yapımcı 7.2 31,184
2001 Fantastik Yapımcı 6.9 218,965

Diğerleri
2001 Korku Yapımcı 7.6 291,836

Kelebeklerin Dili
1999 Dram Yapımcı 7.6 6,418

Kıskançlık
1999 Dram Yapımcı 6.2 443
1999 Dram Yapımcı 6.2 371

Kutup Çizgisi Aşıkları
1998 Dram Yapımcı 7.8 15,355
1998 Dram Yapımcı 6.7 363

Aç Gözünü
1997 Dram Yapımcı 7.8 56,129
1997 Aksiyon Yapımcı 6.3 6,557
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017