Giriş Kayıt
Fernando Bovaira

Fernando Bovaira


Yapımcı

Fernando Bovaira, yapımcı. Diğerleri (2001), Vanilla Sky (2001), İçimdeki Deniz (2004), Biutiful (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 4.5 608
2016 Macera Yapımcı    

Korku Terapisi
2015 Korku Yapımcı 5.7 24,785
2015 6.2 138
2015 6.5 1,032
2013 Komedi Yapımcı 6.3 3,332
2013 Macera Yapımcı 5.5 608
2013 Gerilim Yapımcı 5.8 2,325

Hayalet Öğrenciler
2012 Macera Yapımcı 6.4 2,392

Sen Dünyaya Gelmeden
2012 Dram Yapımcı 7.4 12,322

Son
2012 Dram Yapımcı 4.9 2,699
2011 Komedi Yapımcı 6.7 3,400
2010 Dram Yapımcı 7.5 71,663
2010 Dram Yapımcı 6.3 1,280
2009 Macera Yapımcı 7.2 54,786
2008 Dram Yapımcı 6.4 1,046
2007 Komedi 6.7 633

Hırsızlar
2007 6.2 635

İçimdeki Deniz
2004 Biyografi Yapımcı 8.1 66,541
2003 Komedi Yapımcı 6.2 679
2003 Aksiyon Yapımcı 5.2 2,675

Kasa 507
2002 Aksiyon Yapımcı 6.9 1,864

Carol'un Yolculuğu
2002 Dram Yapımcı 6.8 816

Yasak Bölge
2002 Macera Yapımcı 6.5 1,015

Bahis
2001 Gerilim Yapımcı 6.9 11,447

Seks ve Lucia
2001 Dram Yapımcı 7.2 30,237
2001 Fantastik Yapımcı 6.9 212,539

Diğerleri
2001 Korku Yapımcı 7.6 279,147

Kelebeklerin Dili
1999 Dram Yapımcı 7.6 6,418

Kıskançlık
1999 Dram Yapımcı 6.2 443
1999 Dram Yapımcı 6.2 371

Kutup Çizgisi Aşıkları
1998 Dram Yapımcı 7.8 15,355
1998 Dram Yapımcı 6.7 363

Aç Gözünü
1997 Dram Yapımcı 7.8 54,268
1997 Aksiyon Yapımcı 6.3 6,557
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,661) Doctor Strange (7,781) John Wick: Chapter 2 (7,774) Allied (7,085) Moana (5,296) Lion (3,842) Arrival (3,786) Forushande (3,416) Hacksaw Ridge (2,657) Split (2,465)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,631) Vikings (5,287) Supernatural (5,073) The Expanse (4,586) The Flash (4,351) Suits (3,966) Sherlock (3,071) The Big Bang Theory (2,906) Blindspot (2,691) Arrow (2,337)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017