Giriş Kayıt
Fernando Bovaira

Fernando Bovaira


Yapımcı

Fernando Bovaira, yapımcı. Diğerleri (2001), Vanilla Sky (2001), Biutiful (2010), İçimdeki Deniz (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 6.3 222

Zirve
2017 Dram Yapımcı 6.1 1,691
2017 Suç Yapımcı 6.8 427
2016 Aksiyon Yapımcı 4.5 608
2016 Macera Yapımcı 5.8 222

Korku Terapisi
2015 Korku Yapımcı 5.7 30,531
2015 6.2 138
2015 6.5 1,032
2013 Komedi Yapımcı 6.3 3,332
2013 Macera Yapımcı 5.5 608
2013 Gerilim Yapımcı 5.8 2,325

Hayalet Öğrenciler
2012 Macera Yapımcı 6.4 2,392

Sen Dünyaya Gelmeden
2012 Dram Yapımcı 7.4 13,251

Son
2012 Dram Yapımcı 4.9 2,699
2011 Dram Yapımcı 7.8 563
2011 Komedi Yapımcı 6.7 3,400
2010 Dram Yapımcı 7.5 76,981
2010 Dram Yapımcı 6.3 1,280
2009 Macera Yapımcı 7.2 58,762
2008 Dram Yapımcı 6.4 1,046
2007 Komedi 6.7 633

Hırsızlar
2007 6.2 635

İçimdeki Deniz
2004 Biyografi Yapımcı 8.0 70,339
2003 Komedi Yapımcı 6.2 679
2003 Aksiyon Yapımcı 5.2 2,675

Kasa 507
2002 Aksiyon Yapımcı 6.9 1,864

Carol'un Yolculuğu
2002 Dram Yapımcı 6.8 816

Yasak Bölge
2002 Macera Yapımcı 6.5 1,015

Bahis
2001 Gerilim Yapımcı 6.9 11,447

Seks ve Lucia
2001 Dram Yapımcı 7.2 31,930
2001 Fantastik Yapımcı 6.9 224,446

Diğerleri
2001 Korku Yapımcı 7.6 299,971

Kelebeklerin Dili
1999 Dram Yapımcı 7.6 6,418

Kıskançlık
1999 Dram Yapımcı 6.2 443
1999 Dram Yapımcı 6.2 371

Kutup Çizgisi Aşıkları
1998 Dram Yapımcı 7.8 15,355
1998 Dram Yapımcı 6.7 363

Aç Gözünü
1997 Dram Yapımcı 7.8 57,549
1997 Aksiyon Yapımcı 6.3 6,557
Dizi Altyazıları
Westworld (7,019) The Flash (4,586) The 100 (4,479) La casa de papel (4,241) The Expanse (2,970) Legion (2,712) Supernatural (2,360) Krypton (1,911) Colony (1,853) The Big Bang Theory (1,816)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018