Giriş Kayıt
Christian Bouillette

Christian Bouillette


Oyuncu

Christian Bouillette, oyuncu. Dimdik Ayakta (2016), (1989) Valmont (1989), (1985) Üç adam ve bir besik (1985), (1996) Jaguar (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dimdik Ayakta
2016 Komedi Oyuncu 6.5 973
2015 Komedi Oyuncu 7.8 8
2015 Dram Oyuncu 5.8 123

The Blonde with Bare Breasts
2010 Oyuncu 6.0 470

You Will Be Mine
2009 Dram Oyuncu 5.7 1,005
2008 Dram Oyuncu 6.6 2,323

Yeni Ailem
2007 Dram Oyuncu 6.6 628
2007 Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu 6.6 157

Jaguar
1996 Macera Oyuncu 5.9 3,005

101 Gece
1995 Komedi Oyuncu 6.1 780
1991 Gerilim Oyuncu 5.1 120
1990 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,421
1989 Dram Oyuncu 7.0 10,663
1986 Komedi Oyuncu 7.1 171
1986 Komedi Oyuncu 7.0 40

Üç adam ve bir besik
1985 Komedi Oyuncu 6.6 2,693

Ayrı Odalar
1984 Dram Oyuncu 6.8 637
1982 Komedi Oyuncu 6.3 453
1979 Dram Oyuncu 7.1 259

Kaçış
1978 Komedi Oyuncu 6.3 677
1978 Dram Oyuncu    
1977 Dram Oyuncu 6.9 62
1970 Dram Oyuncu 6.1 28
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017