Giriş Kayıt
Catherine Bouchard

Catherine Bouchard


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Catherine Bouchard, kostüm tasarımcısı, kostümcü. İbrahim Bey Ve Kuran'ın Çiçekleri (2003), Yaşamaya Değer (2009), Nelly Ve Mösyö Arnaud (1995), Podium (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.1 130
2013 Dram Kostüm Bölümü 6.4 134
2012 Komedi Kostüm Tasarımcısı    
2012 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.3 1,187
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.2 475

Yaşamaya Değer
2009 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 6,652
2009 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 784
2008 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 804
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.3 219

Yeni Ailem
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 628
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.7 748
2006 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.5 161
2005 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.9 954
2005 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.1 798
2004 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.8 80
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 3,061

İbrahim Bey Ve Kuran'ın Çiçekleri
2003 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.5 9,505

Umutsuz Bir Aşk Hikayesi
2002 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 311
2002 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.5 352

Asker Koğuşu
2001 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.5 1,319
1998 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 1,229
1997 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 2,523

Nelly Ve Mösyö Arnaud
1995 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 3,381

Küçük Hırsız
1988 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 1,426
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017