Giriş Kayıt
Diana Dru Botsford

Diana Dru Botsford


Görsel Efekt, Yapımcı, Editör

Diana Dru Botsford, görsel efekt, yapımcı, editör. Gün Batımından Şafağa (1996), Clifford (1994), Jury Duty (1995), (1991) Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Diana Botsford | Diana Botsford-Hopkins
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 229,589
1995 Komedi Görsel Efekt 4.0 6,292
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 25,602
1994 Komedi Görsel Efekt 5.3 5,608

Mahluklar 4
1992 Komedi Görsel Efekt 4.0 4,951
1991 Suç Editorial Department    

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus
1991 Komedi Görsel Efekt 4.9 32,082

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 784,663
1987 Animasyon Yapımcı    

Müfettiş Gadget
1986 Animasyon Yapımcı    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,566) Arrow (5,106) The Flash (4,936) The Expanse (2,750) Legends of Tomorrow (2,548) The 100 (2,350) The Blacklist (2,063) Colony (1,952) Vikings (1,846) Designated Survivor (1,769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017