Giriş Kayıt
Phil Botana

Phil Botana


Yapımcı, Senarist

Phil Botana, yapımcı, senarist.

Diğer Bir İsmi: Philip Botana
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Macera Yapımcı
Senarist
   
2002 Aksiyon Yapımcı    

Loch Ness’in Derinliklerinde
2002 Aksiyon Yapımcı    
1999 Komedi Yapımcı 3.8 1,169
1998 Komedi Yapımcı 4.6 192
1998 Macera Yapımcı 3.8 2,583
1997 Aksiyon Yapımcı 4.3 178
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017