Giriş Kayıt
Miguel Bosé

Miguel Bosé (61)


Oyuncu

Miguel Bosé, 03 Nisan 1956 Panama City, Panama doğumlu oyuncu. Suspiria (1977), Yüksek Topuklar (1991), (1994) Kraliçe Margot (1994), (1995) Gazon maudit (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Nisan 1956
Doğum Yeri: Panama City, Panama
Diğer Bir İsmi: Miguel Bosè
Burcu: Koç
Boyu: 1.86 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 61 Belgesel Oyuncu 8.1 52
2010 54 Dram 7.5 73,571
2001 Müzik Oyuncu 5.2 69
2001 Komedi Oyuncu 4.0 28

Çıplak Bakış
1998 42 Dram Oyuncu 4.8 360

Özgürlük
1996 40 Dram Oyuncu 7.1 1,357
1995 39 Komedi Oyuncu 6.5 3,838

Kraliçe Margot
1994 38 Biyografi Oyuncu 7.5 13,916
1993 37 Dram Oyuncu 6.2 117

Yüksek Topuklar
1991 35 Komedi Oyuncu 7.2 10,193
1988 Macera Oyuncu    
1977 21 Western Oyuncu 6.9 256
1977 21 Korku Oyuncu 7.5 50,399
1977 21 Suç Oyuncu 5.4 81
1976 20 Suç Oyuncu 6.0 194
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017