Giriş Kayıt
Thierry Bosc

Thierry Bosc


Oyuncu

Thierry Bosc, oyuncu. Krallar Ve Kraliçe (2004), (2008) Bir Noel Akşamı (2008), (2007) Şüphe (2007), (2003) Bambi'yi Kim Öldürdü? (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.3 47
2015 Oyuncu 4.4 378

Bir Noel Akşamı
2008 Komedi Oyuncu 7.1 5,598
2008 Komedi Oyuncu 7.1 212

Şüphe
2007 Suç Oyuncu 6.6 2,260

Krallar Ve Kraliçe
2004 Komedi Oyuncu 7.2 3,226
2003 Komedi Oyuncu 7.1 83

Bambi'yi Kim Öldürdü?
2003 Gerilim Oyuncu 6.1 1,214
2003 Komedi Oyuncu 6.0 963
1997 Oyuncu 7.6 23
1993 Biyografi Oyuncu 6.6 210

İtiraf
1970 Dram Oyuncu 8.0 2,371
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017