Giriş Kayıt
Thierry Bosc

Thierry Bosc


Oyuncu

Thierry Bosc, oyuncu. Krallar Ve Kraliçe (2004), (2008) Bir Noel Akşamı (2008), (2007) Şüphe (2007), (2003) Bambi'yi Kim Öldürdü? (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dört Kadın Bir Hayat
2016 Dram Oyuncu 6.2 178
2015 Oyuncu 4.4 378

Bir Noel Akşamı
2008 Komedi Oyuncu 7.1 5,598
2008 Komedi Oyuncu 7.1 212

Şüphe
2007 Suç Oyuncu 6.6 2,260

Krallar Ve Kraliçe
2004 Komedi Oyuncu 7.2 3,226
2003 Komedi Oyuncu 7.1 83

Bambi'yi Kim Öldürdü?
2003 Gerilim Oyuncu 6.1 1,214
2003 Komedi Oyuncu 6.0 963
1998 Komedi Oyuncu 3.6 59
1997 Oyuncu 7.6 23
1993 Biyografi Oyuncu 6.6 210

İtiraf
1970 Dram Oyuncu 8.0 2,371
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017