Giriş Kayıt
Fernand Bos

Fernand Bos


Müzisyen

Fernand Bos, müzisyen. Felekten bir Gece (2009), Karınca Adam (2015), Felekten Bir Gece Daha (2011), Git Başımdan (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Fer Bos
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Müzik 5.6 3,499

Troller
2016 Animasyon Müzik 6.5 44,313

Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi
2015 Animasyon Müzik 7.1 34,239

Karınca Adam
2015 Aksiyon Müzik 7.3 377,881
2015 Komedi Müzik 6.0 96,778

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Müzik 6.2 32,732
2014 Aksiyon Müzik 6.4 18,308

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Müzik 7.9 478,774

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Müzik 7.5 457,260

Genç Çıraklar
2013 Komedi Müzik 6.3 167,649

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Müzik 6.4 174,875

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Müzik 5.9 242,016
2012 Belgesel Müzik 6.9 965

Dalgaların Peşinde
2012 Biyografi Müzik 7.2 26,674

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Müzik 5.7 108,761

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Müzik 5.1 26,591

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Müzik 6.2 115,436

Anonim
2011 Dram Müzik 6.9 35,832

Felekten Bir Gece Daha
2011 Komedi Müzik 6.5 397,932

Açık Çek
2011 Komedi Müzik 5.9 107,393

Git Başımdan
2010 Komedi Müzik 6.6 284,799
2010 Dram Müzik 6.3 15,305

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Müzik 5.7 38,202

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Müzik 5.9 150,474

Yeni Mezun
2009 Komedi Müzik 5.3 12,076

Çılgın Kalp
2009 Dram Müzik 7.3 72,364
2009 Aksiyon Müzik 5.8 300,573

Marc Pease Deneyimi
2009 Komedi Müzik 4.1 1,842
2009 Komedi Müzik 5.3 29,557

Felekten bir Gece
2009 Komedi Müzik 7.8 616,517

Pembe Panter 2
2009 Macera Müzik 5.6 34,865
2007 Komedi Müzik 6.7 57,856

Charlie İş Başında
2007 Komedi Müzik 7.0 58,337

Şıpsevdi
2007 Komedi Müzik 5.8 75,222

Karanlık Yükseliyor
2007 Macera Müzik 4.8 13,585

Köpeğini Kaybedenler Kulübü
2007 Komedi Müzik 6.1 5,438

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Müzik 5.9 27,009

Zafer Bizimdir
2006 Dram Müzik 7.1 49,473
2006 Komedi Müzik 6.3 12,320

Fedai
2006 Aksiyon Müzik 6.1 43,500

Kirli Para
2005 Dram Müzik 6.2 37,737

Buz Prensesi
2005 Komedi Müzik 6.0 21,005

Sakın Kapımı Çalma
2005 Dram Müzik 6.7 6,527
2005 Aksiyon Müzik 4.8 74,987

Nehir Macerası
2004 Macera Müzik 5.9 38,958

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Müzik 5.3 15,646

Kadın Avcıları
2004 Komedi Müzik 6.2 87,907

Soğuk Dağ
2003 Dram Müzik 7.2 123,401

Kızgın Güneş
2003 Komedi Müzik 6.8 38,581
2003 Komedi Müzik 7.3 23,120

Entrika
2003 Suç Müzik 6.7 30,777

Smokin
2002 Aksiyon Müzik 5.3 66,321

Gençlik Ateşi
2002 Komedi Müzik 5.1 4,868
2002 Komedi Müzik 5.0 2,128

Harvard Hırsızı
2002 Komedi Müzik 5.1 11,263

Bilinmeyen Yol
2002 Macera Müzik 7.7 23,747

Saklı Seçilmişler 2
2002 Gerilim Müzik 4.6 2,359
2001 Suç Müzik 5.3 413

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Müzik 5.9 73,865

En Güzel Köpek
2000 Komedi Müzik 7.5 47,846

Angel 2
1999 Aksiyon Müzik 8.0 54,402
1997 Macera Müzik 5.7 1,166
1997 Suç Müzik 7.7 6,202

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Müzik 8.2 108,175

Vadide İki Gün
1996 Komedi Müzik 6.5 16,214
1996 Suç Müzik 7.3 2,490
1995 Bilim-Kurgu Müzik 7.4 13,730

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Müzik 6.6 132,141
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017