Giriş Kayıt
Fernand Bos

Fernand Bos


Müzisyen

Fernand Bos, müzisyen. Felekten bir Gece (2009), Karınca Adam (2015), Felekten Bir Gece Daha (2011), Git Başımdan (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Fer Bos
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Müzik 5.6 6,860

Troller
2016 Animasyon Müzik 6.5 48,855

Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi
2015 Animasyon Müzik 7.1 34,811

Karınca Adam
2015 Aksiyon Müzik 7.3 387,226
2015 Komedi Müzik 6.0 98,424

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Müzik 6.2 33,153
2014 Aksiyon Müzik 6.4 18,308

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Müzik 7.9 485,801

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Müzik 7.5 463,309

Genç Çıraklar
2013 Komedi Müzik 6.3 169,000

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Müzik 6.4 176,698

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Müzik 5.9 245,050
2012 Belgesel Müzik 6.9 965

Dalgaların Peşinde
2012 Biyografi Müzik 7.2 27,005

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Müzik 5.7 109,545

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Müzik 5.1 26,780

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Müzik 6.2 116,342

Anonim
2011 Dram Müzik 6.9 36,040

Felekten Bir Gece Daha
2011 Komedi Müzik 6.5 401,568

Açık Çek
2011 Komedi Müzik 5.9 108,138

Git Başımdan
2010 Komedi Müzik 6.6 286,725
2010 Dram Müzik 6.3 15,305

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Müzik 5.7 38,584

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Müzik 5.9 152,057

Yeni Mezun
2009 Komedi Müzik 5.3 12,076

Çılgın Kalp
2009 Dram Müzik 7.3 73,044
2009 Aksiyon Müzik 5.8 303,361

Marc Pease Deneyimi
2009 Komedi Müzik 4.1 1,842
2009 Komedi Müzik 5.3 29,808

Felekten bir Gece
2009 Komedi Müzik 7.8 622,011

Pembe Panter 2
2009 Macera Müzik 5.6 35,618
2007 Komedi Müzik 6.7 58,195

Charlie İş Başında
2007 Komedi Müzik 7.0 58,575

Şıpsevdi
2007 Komedi Müzik 5.8 75,777

Karanlık Yükseliyor
2007 Macera Müzik 4.8 13,585

Köpeğini Kaybedenler Kulübü
2007 Komedi Müzik 6.1 5,438

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Müzik 5.9 27,088

Zafer Bizimdir
2006 Dram Müzik 7.1 50,049
2006 Komedi Müzik 6.3 12,320

Fedai
2006 Aksiyon Müzik 6.1 43,914

Kirli Para
2005 Dram Müzik 6.2 37,737

Buz Prensesi
2005 Komedi Müzik 6.0 21,201

Sakın Kapımı Çalma
2005 Dram Müzik 6.7 6,679
2005 Aksiyon Müzik 4.8 75,718

Nehir Macerası
2004 Macera Müzik 5.9 39,169

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Müzik 5.3 15,646

Kadın Avcıları
2004 Komedi Müzik 6.2 88,575

Soğuk Dağ
2003 Dram Müzik 7.2 124,277

Kızgın Güneş
2003 Komedi Müzik 6.8 39,074
2003 Komedi Müzik 7.3 23,120

Entrika
2003 Suç Müzik 6.7 30,777

Smokin
2002 Aksiyon Müzik 5.3 67,023

Gençlik Ateşi
2002 Komedi Müzik 5.1 4,868
2002 Komedi Müzik 5.0 2,128

Harvard Hırsızı
2002 Komedi Müzik 5.1 11,263

Bilinmeyen Yol
2002 Macera Müzik 7.7 23,747

Saklı Seçilmişler 2
2002 Gerilim Müzik 4.6 2,359
2001 Suç Müzik 5.3 413

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Müzik 5.9 74,546

En Güzel Köpek
2000 Komedi Müzik 7.5 48,303

Angel 2
1999 Aksiyon Müzik 8.0 54,906
1997 Macera Müzik 5.7 1,166
1997 Suç Müzik 7.7 6,268

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Müzik 8.2 109,191

Vadide İki Gün
1996 Komedi Müzik 6.5 16,389
1996 Suç Müzik 7.3 2,490
1995 Bilim-Kurgu Müzik 7.4 13,824

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Müzik 6.6 133,493
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017