Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Fernand Bos

Fernand Bos


Müzisyen

Fernand Bos, müzisyen. Felekten bir Gece (2009), Karınca Adam (2015), Felekten Bir Gece Daha (2011), Git Başımdan (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Fer Bos
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Troller
2016 Animasyon Müzik 6.5 16,333

Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi
2015 Animasyon Müzik 7.1 32,126

Karınca Adam
2015 Aksiyon Müzik 7.4 345,900
2015 Komedi Müzik 6.0 91,075

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Müzik 6.2 31,224
2014 Aksiyon Müzik 6.4 17,138

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Müzik 7.9 454,355

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Müzik 7.5 438,035

Genç Çıraklar
2013 Komedi Müzik 6.3 163,357

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Müzik 6.4 169,604

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Müzik 5.9 232,358
2012 Belgesel Müzik 6.9 965

Dalgaların Peşinde
2012 Biyografi Müzik 7.2 25,825

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Müzik 5.7 106,316

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Müzik 5.1 26,001

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Müzik 6.2 112,501

Anonim
2011 Dram Müzik 6.9 35,134

Felekten Bir Gece Daha
2011 Komedi Müzik 6.5 386,450

Açık Çek
2011 Komedi Müzik 5.9 105,234

Git Başımdan
2010 Komedi Müzik 6.6 278,859
2010 Dram Müzik 6.3 15,084

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Müzik 5.6 37,009

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Müzik 5.9 145,461

Yeni Mezun
2009 Komedi Müzik 5.3 11,805

Çılgın Kalp
2009 Dram Müzik 7.3 69,860
2009 Aksiyon Müzik 5.8 291,422

Marc Pease Deneyimi
2009 Komedi Müzik 4.1 1,842
2009 Komedi Müzik 5.3 28,815

Felekten bir Gece
2009 Komedi Müzik 7.8 598,785

Pembe Panter 2
2009 Macera Müzik 5.5 34,089
2007 Komedi Müzik 6.7 56,625

Charlie İş Başında
2007 Komedi Müzik 7.0 57,471

Şıpsevdi
2007 Komedi Müzik 5.8 73,338

Karanlık Yükseliyor
2007 Macera Müzik 4.8 13,358

Köpeğini Kaybedenler Kulübü
2007 Komedi Müzik 6.1 5,438

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Müzik 5.9 26,238

Zafer Bizimdir
2006 Dram Müzik 7.1 48,204
2006 Komedi Müzik 6.3 12,320

Fedai
2006 Aksiyon Müzik 6.1 42,842

Kirli Para
2005 Dram Müzik 6.2 37,194

Buz Prensesi
2005 Komedi Müzik 6.0 20,400

Sakın Kapımı Çalma
2005 Dram Müzik 6.7 6,527
2005 Aksiyon Müzik 4.8 72,941

Nehir Macerası
2004 Macera Müzik 5.9 38,193

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Müzik 5.3 15,186

Kadın Avcıları
2004 Komedi Müzik 6.2 85,963

Soğuk Dağ
2003 Dram Müzik 7.2 120,719

Kızgın Güneş
2003 Komedi Müzik 6.8 37,019
2003 Komedi Müzik 7.3 22,638

Entrika
2003 Suç Müzik 6.7 30,777

Smokin
2002 Aksiyon Müzik 5.3 63,957

Gençlik Ateşi
2002 Komedi Müzik 5.1 4,868
2002 Komedi Müzik 5.0 2,128

Harvard Hırsızı
2002 Komedi Müzik 5.1 11,263

Bilinmeyen Yol
2002 Macera Müzik 7.7 23,747

Saklı Seçilmişler 2
2002 Gerilim Müzik 4.6 2,359
2001 Suç Müzik 5.3 413

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Müzik 5.9 71,841

En Güzel Köpek
2000 Komedi Müzik 7.5 46,886

Angel 2
1999 Aksiyon Müzik 8.0 52,902
1997 Macera Müzik 5.7 1,166
1997 Suç Müzik 7.7 5,994

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Müzik 8.2 104,594

Vadide İki Gün
1996 Komedi Müzik 6.5 15,627
1996 Suç Müzik 7.3 2,490
1995 Bilim-Kurgu Müzik 7.4 13,379

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Müzik 6.6 127,952
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017