Giriş Kayıt
Fernand Bos

Fernand Bos


Müzisyen

Fernand Bos, müzisyen. Felekten bir Gece (2009), Karınca Adam (2015), Felekten Bir Gece Daha (2011), Git Başımdan (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Fer Bos
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Troller
2016 Animasyon Müzik 6.5 26,110

Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi
2015 Animasyon Müzik 7.1 32,776

Karınca Adam
2015 Aksiyon Müzik 7.3 353,677
2015 Komedi Müzik 6.0 92,227

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Müzik 6.2 31,603
2014 Aksiyon Müzik 6.4 17,429

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Müzik 7.9 460,724

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Müzik 7.5 442,867

Genç Çıraklar
2013 Komedi Müzik 6.3 164,378

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Müzik 6.4 170,961

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Müzik 5.9 234,969
2012 Belgesel Müzik 6.9 965

Dalgaların Peşinde
2012 Biyografi Müzik 7.2 26,062

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Müzik 5.7 106,986

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Müzik 5.1 26,150

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Müzik 6.2 113,315

Anonim
2011 Dram Müzik 6.9 35,288

Felekten Bir Gece Daha
2011 Komedi Müzik 6.5 389,544

Açık Çek
2011 Komedi Müzik 5.9 105,802

Git Başımdan
2010 Komedi Müzik 6.6 280,394
2010 Dram Müzik 6.3 15,084

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Müzik 5.6 37,293

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Müzik 5.9 146,642

Yeni Mezun
2009 Komedi Müzik 5.3 11,805

Çılgın Kalp
2009 Dram Müzik 7.3 70,493
2009 Aksiyon Müzik 5.8 293,653

Marc Pease Deneyimi
2009 Komedi Müzik 4.1 1,842
2009 Komedi Müzik 5.3 28,984

Felekten bir Gece
2009 Komedi Müzik 7.8 603,425

Pembe Panter 2
2009 Macera Müzik 5.5 34,274
2007 Komedi Müzik 6.7 56,982

Charlie İş Başında
2007 Komedi Müzik 7.0 57,565

Şıpsevdi
2007 Komedi Müzik 5.8 73,773

Karanlık Yükseliyor
2007 Macera Müzik 4.8 13,420

Köpeğini Kaybedenler Kulübü
2007 Komedi Müzik 6.1 5,438

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Müzik 5.9 26,238

Zafer Bizimdir
2006 Dram Müzik 7.1 48,605
2006 Komedi Müzik 6.3 12,320

Fedai
2006 Aksiyon Müzik 6.1 43,000

Kirli Para
2005 Dram Müzik 6.2 37,737

Buz Prensesi
2005 Komedi Müzik 6.0 20,560

Sakın Kapımı Çalma
2005 Dram Müzik 6.7 6,527
2005 Aksiyon Müzik 4.8 73,374

Nehir Macerası
2004 Macera Müzik 5.9 38,386

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Müzik 5.3 15,186

Kadın Avcıları
2004 Komedi Müzik 6.2 86,429

Soğuk Dağ
2003 Dram Müzik 7.2 121,461

Kızgın Güneş
2003 Komedi Müzik 6.7 37,424
2003 Komedi Müzik 7.3 22,638

Entrika
2003 Suç Müzik 6.7 30,777

Smokin
2002 Aksiyon Müzik 5.3 64,484

Gençlik Ateşi
2002 Komedi Müzik 5.1 4,868
2002 Komedi Müzik 5.0 2,128

Harvard Hırsızı
2002 Komedi Müzik 5.1 11,263

Bilinmeyen Yol
2002 Macera Müzik 7.7 23,747

Saklı Seçilmişler 2
2002 Gerilim Müzik 4.6 2,359
2001 Suç Müzik 5.3 413

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Müzik 5.9 72,319

En Güzel Köpek
2000 Komedi Müzik 7.5 47,096

Angel 2
1999 Aksiyon Müzik 8.0 53,208
1997 Macera Müzik 5.7 1,166
1997 Suç Müzik 7.7 6,047

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Müzik 8.2 105,272

Vadide İki Gün
1996 Komedi Müzik 6.5 15,804
1996 Suç Müzik 7.3 2,490
1995 Bilim-Kurgu Müzik 7.4 13,446

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Müzik 6.6 128,943
Film Altyazıları
Passengers (8,697) Doctor Strange (4,334) Assassin's Creed (4,023) Arrival (2,966) Allied (2,789) xXx: Return of Xander Cage (2,617) Moana (1,900) Forushande (1,748) Hacksaw Ridge (1,747) Fences (1,538)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,723) Supernatural (8,521) Legion (8,327) Arrow (6,219) Black Sails (3,932) Vikings (3,908) Taboo (3,893) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,875) Suits (3,475) The 100 (3,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017