Giriş Kayıt
Fernand Bos

Fernand Bos


Müzisyen

Fernand Bos, müzisyen. Felekten bir Gece (2009), Karınca Adam (2015), Felekten Bir Gece Daha (2011), Git Başımdan (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Fer Bos
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Müzik    

Troller
2016 Animasyon Müzik 6.5 41,154

Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi
2015 Animasyon Müzik 7.1 33,981

Karınca Adam
2015 Aksiyon Müzik 7.3 373,236
2015 Komedi Müzik 6.0 95,931

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Müzik 6.2 32,525
2014 Aksiyon Müzik 6.4 18,207

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Müzik 7.9 475,393

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Müzik 7.5 454,461

Genç Çıraklar
2013 Komedi Müzik 6.3 167,010

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Müzik 6.4 174,050

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Müzik 5.9 240,627
2012 Belgesel Müzik 6.9 965

Dalgaların Peşinde
2012 Biyografi Müzik 7.2 26,536

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Müzik 5.7 108,422

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Müzik 5.1 26,501

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Müzik 6.2 115,021

Anonim
2011 Dram Müzik 6.9 35,731

Felekten Bir Gece Daha
2011 Komedi Müzik 6.5 396,259

Açık Çek
2011 Komedi Müzik 5.9 107,054

Git Başımdan
2010 Komedi Müzik 6.6 283,835
2010 Dram Müzik 6.3 15,305

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Müzik 5.6 38,009

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Müzik 5.9 149,708

Yeni Mezun
2009 Komedi Müzik 5.3 12,076

Çılgın Kalp
2009 Dram Müzik 7.3 71,984
2009 Aksiyon Müzik 5.8 299,214

Marc Pease Deneyimi
2009 Komedi Müzik 4.1 1,842
2009 Komedi Müzik 5.3 29,467

Felekten bir Gece
2009 Komedi Müzik 7.8 613,896

Pembe Panter 2
2009 Macera Müzik 5.6 34,865
2007 Komedi Müzik 6.7 57,711

Charlie İş Başında
2007 Komedi Müzik 7.0 57,991

Şıpsevdi
2007 Komedi Müzik 5.8 74,916

Karanlık Yükseliyor
2007 Macera Müzik 4.8 13,582

Köpeğini Kaybedenler Kulübü
2007 Komedi Müzik 6.1 5,438

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Müzik 5.9 26,864

Zafer Bizimdir
2006 Dram Müzik 7.1 49,458
2006 Komedi Müzik 6.3 12,320

Fedai
2006 Aksiyon Müzik 6.1 43,387

Kirli Para
2005 Dram Müzik 6.2 37,737

Buz Prensesi
2005 Komedi Müzik 6.0 20,908

Sakın Kapımı Çalma
2005 Dram Müzik 6.7 6,527
2005 Aksiyon Müzik 4.8 74,629

Nehir Macerası
2004 Macera Müzik 5.9 38,844

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Müzik 5.3 15,646

Kadın Avcıları
2004 Komedi Müzik 6.2 87,602

Soğuk Dağ
2003 Dram Müzik 7.2 123,033

Kızgın Güneş
2003 Komedi Müzik 6.8 38,345
2003 Komedi Müzik 7.3 22,638

Entrika
2003 Suç Müzik 6.7 30,777

Smokin
2002 Aksiyon Müzik 5.3 65,940

Gençlik Ateşi
2002 Komedi Müzik 5.1 4,868
2002 Komedi Müzik 5.0 2,128

Harvard Hırsızı
2002 Komedi Müzik 5.1 11,263

Bilinmeyen Yol
2002 Macera Müzik 7.7 23,747

Saklı Seçilmişler 2
2002 Gerilim Müzik 4.6 2,359
2001 Suç Müzik 5.3 413

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Müzik 5.9 73,510

En Güzel Köpek
2000 Komedi Müzik 7.5 47,612

Angel 2
1999 Aksiyon Müzik 8.0 54,176
1997 Macera Müzik 5.7 1,166
1997 Suç Müzik 7.7 6,173

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Müzik 8.2 107,676

Vadide İki Gün
1996 Komedi Müzik 6.5 16,094
1996 Suç Müzik 7.3 2,490
1995 Bilim-Kurgu Müzik 7.4 13,664

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Müzik 6.6 131,503
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017