Giriş Kayıt
Sandra Borgmann

Sandra Borgmann (43)


Oyuncu

Sandra Borgmann, 25 Nisan 1974 Mülheim an der Ruhr, Almanya doğumlu oyuncu. Temmuz'da (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Nisan 1974
Doğum Yeri: Mülheim an der Ruhr, Almanya
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 43 Komedi Oyuncu    
2016 42 Komedi Oyuncu 6.0 37
2016 42 Dram Oyuncu 7.7 45
2015 41 Dram Oyuncu 6.6 107
2014 40 Dram Oyuncu 6.5 1,814

Sevimli Hayalet
2013 39 Aile Oyuncu 5.8 233

Kayıp İlanı
2012 38 Dram Oyuncu 5.5 141
2012 38 Dram Oyuncu 6.7 108
2011 37 Dram Oyuncu 6.5 346

Bir Terör Filmi
2008 34 Aksiyon Oyuncu 7.4 29,959

The Wedding Party
2005 31 Aksiyon Oyuncu 6.6 963

Temmuz'da
2000 26 Macera Oyuncu 7.8 16,723
1999 25 Dram Oyuncu 6.3 633
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,809
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017