Giriş Kayıt
Anna Borghesi

Anna Borghesi


Kostüm Tasarımcısı

Anna Borghesi, kostüm tasarımcısı. Derin Karanlık (2000), Gözü Kara (1992), Ned Kelly (2003), Diş Perisi (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 507
2015 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.5 358
2011 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 187
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.6 119
2009 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.1 197

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.4 6,157

Vahiyler
2006 Gizem Kostüm Tasarımcısı 5.4 1,192

Kardeşlerin Aşkı
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 946

Diş Perisi
2003 Korku Kostüm Tasarımcısı 5.0 27,093
2003 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.5 22,537
2002 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2000 Dram Kostüm Tasarımcısı    

Derin Karanlık
2000 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.1 202,386
2000 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.3 912
1998 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 3,206
1996 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 1,236
1994 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 341
1993 Korku Kostüm Tasarımcısı 4.9 1,391

Gözü Kara
1992 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.8 33,208
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017