Giriş Kayıt
Anna Borghesi

Anna Borghesi


Kostüm Tasarımcısı

Anna Borghesi, kostüm tasarımcısı. Derin Karanlık (2000), Gözü Kara (1992), Ned Kelly (2003), Diş Perisi (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Kostüm Tasarımcısı    
2017 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 1,094
2016 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 880
2015 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.6 464
2011 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 187
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.6 119
2009 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.1 197

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.4 6,157

Vahiyler
2006 Gizem Kostüm Tasarımcısı 5.4 1,192

Kardeşlerin Aşkı
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 995

Diş Perisi
2003 Korku Kostüm Tasarımcısı 5.0 27,555
2003 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.5 23,506
2002 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2000 Dram Kostüm Tasarımcısı    

Derin Karanlık
2000 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.1 208,070
2000 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.3 912
1998 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 3,206
1996 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 1,236
1994 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 341
1993 Korku Kostüm Tasarımcısı 4.9 1,391

Gözü Kara
1992 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.8 34,423
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,226) The 100 (2,696) La casa de papel (2,117) 12 Monkeys (2,078) The Expanse (1,920) The Crossing (1,683) Into the Badlands (1,680) Vikings (1,103) Legion (1,086) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018