Giriş Kayıt
François Borgeaud

François Borgeaud


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Oyuncu

François Borgeaud, sanat bölümü, Özel efekt, oyuncu. Micmacs (2009), 9,90 YTL (2007), Monako Prensesi Grace (2014), Hayatımın Şansı (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    
2016 Sanat Bölümü 7.4 2,156
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.4 437
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.7 168

Hayatımın Şansı
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.7 11,107

Monako Prensesi Grace
2014 Biyografi Sanat Bölümü 5.7 13,575
2014 Biyografi Sanat Bölümü 6.2 8,636
2013 Gerilim Sanat Bölümü 5.6 792
2012 Komedi Sanat Bölümü    
2011 Macera Sanat Bölümü 7.5 257,113
2011 Dram Sanat Bölümü 6.9 838

Tehlikeli Miras 2
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 6,234

Düğün Hediyesi
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.8 1,365
2010 Belgesel Oyuncu 7.7 17

Mukemmel Randevu
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.8 1,146

Micmacs
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.2 24,585

Suç Zinciri
2009 Suç Sanat Bölümü 5.5 2,728

Tehlikeli Miras
2008 Macera Sanat Bölümü 6.5 11,520

96 Saat
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 500,253

9,90 YTL
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.3 15,430
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.4 889
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.1 1,336

Kuzey Faresi
2005 Dram Sanat Bölümü 6.7 4,421

Cehennem
2005 Dram Sanat Bölümü 6.9 2,144

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Sanat Bölümü 7.7 64,273
2004 Dram Sanat Bölümü 4.8 497
2004 Komedi Sanat Bölümü
Özel Efekt
6.4 3,061
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 3.4 609
2001 Komedi Sanat Bölümü 8.4 565,401

Harry, İyiliğinizi İsteyen Bir Dost
2000 Komedi Sanat Bölümü 7.2 8,462
1999 Dram Sanat Bölümü 6.4 298
1997 Dram Sanat Bölümü 6.5 1,639
1996 Kısa Metraj Sanat Bölümü    

Hazır Giyim
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.0 12,562
1992 Dram Özel Efekt 6.1 390
1990 Macera Sanat Bölümü 7.6 3,818

Babamın Zaferi
1990 Macera Sanat Bölümü 7.6 4,939

Fransiz Devrimi
1989 Dram Sanat Bölümü 7.6 845
Film Altyazıları
Live by Night (10,731) Resident Evil: The Final Chapter (9,143) Hidden Figures (4,852) Rogue One (4,844) Patriots Day (4,485) Assassin's Creed (3,948) Split (3,626) Allied (3,523) Paterson (3,404) Why Him? (2,920)
Dizi Altyazıları
Legion (4,656) The 100 (4,186) Black Sails (3,720) Arrow (3,365) The Expanse (3,171) The Originals (2,820) Colony (2,655) The Flash (2,394) Into the Badlands (2,330) The Last Kingdom (2,288)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017