Giriş Kayıt
Mark Borde

Mark Borde


Yapımcı

Mark Borde, yapımcı. Denizde Dehşet (2017), Vahşiler (2017), Love Stinks (1999), The Resurrected (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapımcı 4.9 4,296

Vahşiler
2017 Macera Yapımcı 7.3 14,786

Denizde Dehşet
2017 Macera Yapımcı 5.7 30,082
1999 Komedi Yapımcı 5.8 4,398
1991 Korku Yapımcı 6.4 2,393
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,920) Den of Thieves (2,671) Maze Runner: The Death Cure (2,376) Hostiles (2,261) Winchester (2,225) 12 Strong (2,035) Submergence (1,700) Peter Rabbit (1,239) The Commuter (1,133) A martfüi rém (814)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,992) Supernatural (3,948) The Flash (3,367) The Terror (2,766) Legion (2,491) The Big Bang Theory (2,432) Gotham (2,117) The Expanse (2,030) The Crossing (1,898) Arrow (1,830)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018