Giriş Kayıt
Charles G. Booth

Charles G. Booth (53)


Senarist

Charles G. Booth, 11 Şubat 1896 Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist. Parador Üzerinde Ay (1988), The House on 92nd Street (1945), The General Died at Dawn (1936), Johnny Angel (1945) gibi yapımlarla biliniyor.22 Mayıs 1949 tarihinde (53 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Şubat 1896
Ölüm Tarihi: 22 Mayıs 1949
Doğum Yeri: Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Charles Gordon Booth
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Parador Üzerinde Ay
1988 Komedi Senarist 5.9 4,545

Furnace Creek'te Öfke
1948 52 Western Senarist 6.8 216
1946 50 Macera Senarist 6.8 58
1946 50 Dram Senarist 6.6 320
1945 49 Suç Senarist 6.4 627
1945 49 Suç Senarist 6.8 2,121
1936 40 Macera Senarist 6.7 793
Film Altyazıları
Kidnap (5,415) Beauty and the Beast (4,776) The Fate of the Furious (2,410) The Boss Baby (1,765) Contratiempo (1,736) The Shack (1,586) Dangal (1,499) The Great Wall (1,210) Redivider (1,079) Get Out (1,054)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,773) Supernatural (4,855) Lucifer (3,961) Better Call Saul (3,510) Fargo (3,418) Into the Badlands (3,377) Twin Peaks (3,347) The 100 (2,223) 12 Monkeys (2,069) Doctor Who (1,950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017