Giriş Kayıt
Katrine Boorman

Katrine Boorman (59)


Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Katrine Boorman, 01 Ocak 1958 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı, yapımcı. Bir Kadın (1988), (1981) Krallar Savaşıyor (1981), (1974) Taş Tanrı Zardoz (1974), (1987) Umut Ve Zafer (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1958
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Katerine Boorman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Ağacı
2009 51 Dram 5.5 6,833
2009 51 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.3 3,119
2006 48 Biyografi Oyuncu 6.4 86,432
2003 45 Komedi Oyuncu 6.2 1,122
1997 39 Macera Oyuncu 5.1 1,129
1995 37 Komedi Oyuncu 6.5 3,838

Bir Kadın
1988 30 Biyografi Oyuncu 7.3 4,915

Umut Ve Zafer
1987 29 Dram Oyuncu 7.4 9,871
1984 26 Oyuncu 5.2 25

Krallar Savaşıyor
1981 23 Macera Oyuncu 7.4 49,892

Taş Tanrı Zardoz
1974 16 Fantastik Oyuncu 5.8 16,218
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017