Giriş Kayıt
Randy Boone

Randy Boone (75)


Oyuncu

Clyde Wilson Randall Boone Jr., 17 Ocak 1942 Fayetteville, North Carolina, ABD doğumlu oyuncu. "The Virginian" (1962) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Clyde Wilson Randall Boone Jr.
Doğum Tarihi: 17 Ocak 1942
Doğum Yeri: Fayetteville, North Carolina, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1969 27 Dram Oyuncu 5.9 116
1968 Western Oyuncu    
1967 25 Western Oyuncu    
1967 Western Oyuncu 8.0 85
1964 22 Dram Oyuncu    
1957 Western Oyuncu 7.5 1,723
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,994) Allied (12,194) Moana (7,782) Lion (5,871) Arrival (4,053) Hacksaw Ridge (3,417) Assassin's Creed (3,150) Nocturnal Animals (3,147) Shut In (2,381) Underworld: Blood Wars (2,322)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,723) Taboo (8,961) The Expanse (7,747) Legion (6,219) Arrow (6,008) The Big Bang Theory (5,889) Vikings (4,853) The Blacklist (3,409) Suits (3,167) Sherlock (3,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017