Giriş Kayıt
Marshall Boone

Marshall Boone (51)


Yapımcı, Editör

Marshall Boone, 21 Kasım 1966 Memphis, Texas, ABD doğumlu yapımcı, editör. Traffic Light (2011), (2011) Wilfred (2011), (2012) Don't Trust the B---- in Apartment 23 (2012), (2009) Men of a Certain Age (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1966
Doğum Yeri: Memphis, Texas, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı    
2014 Komedi Yapımcı 7.6 2,218
2013 Komedi Yapımcı 8.3 87,412
2013 47 Komedi Yapımcı    
2012 Komedi Yapımcı 5.7 3,419
2012 Komedi Yapımcı 7.3 28,345
2011 Komedi Yapımcı 7.8 37,136
2011 Komedi Yapımcı 7.4 1,739
2009 Animasyon Yapımcı 6.0 1,651
2009 Komedi Yapımcı 8.1 3,606
2004 Komedi Yapımcı 7.5 74
1994 Komedi Editorial Department
Çeşitli
6.2 4,184
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017