Giriş Kayıt
Marshall Boone

Marshall Boone (50)


Yapımcı, Editör

Marshall Boone, 21 Kasım 1966 Memphis, Texas, ABD doğumlu yapımcı, editör. Traffic Light (2011), (2011) Wilfred (2011), (2012) Don't Trust the B---- in Apartment 23 (2012), (2009) Men of a Certain Age (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1966
Doğum Yeri: Memphis, Texas, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı    
2014 Komedi Yapımcı 7.6 2,127
2013 Komedi Yapımcı 8.3 75,937
2013 47 Komedi Yapımcı    
2012 Komedi Yapımcı 5.7 3,419
2012 Komedi Yapımcı 7.2 26,923
2011 Komedi Yapımcı 7.9 36,409
2011 Komedi Yapımcı 7.4 1,739
2009 Animasyon Yapımcı 6.0 1,651
2009 Komedi Yapımcı 8.1 3,606
2004 Komedi Yapımcı 7.5 74
1994 Komedi Editorial Department
Çeşitli
6.2 3,997
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,379) Split (5,068) Rogue One (4,806) Hidden Figures (3,752) Assassin's Creed (3,147) Paterson (2,889) Patriots Day (2,455) Allied (1,894) Brimstone (1,616) Passengers (1,292)
Dizi Altyazıları
Legion (8,374) Arrow (4,968) The Flash (4,860) The Expanse (2,645) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,927) Colony (1,826) Designated Survivor (1,724) Vikings (1,719)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017