Giriş Kayıt
Sanford Bookstaver

Sanford Bookstaver (43)


Yönetmen, Yapımcı

Sanford Bookstaver, 01 Eylül 1973 New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. Jericho (2006), Chicago Fire (2012), Harper's Island (2009), Power (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Eylül 1973
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Yönetmen 8.2 15,842
2014 Suç Yönetmen 8.1 17,742
2013 Aksiyon Yönetmen 7.7 14,327
2012 Aksiyon Yönetmen 7.9 24,547
2011 Dram Yönetmen 6.9 465
2011 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.9 100,949
2010 Aksiyon Yönetmen 8.1 6,382
2009 Komedi Yönetmen 8.3 98,817
2009 Dram Yönetmen 7.5 22,293
2009 Dram Yönetmen 6.0 950
2008 Dram Yönetmen 6.8 1,296
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.2 1,138
2006 Aksiyon Yönetmen 8.0 48,872
2005 32 Aksiyon Yönetmen    
2005 Komedi Yönetmen 7.9 117,621

Doktor House
2004 Dram Yönetmen 8.8 325,502

The O.C. 2
2003 Komedi Yönetmen 7.5 68,272
2003 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
   
Film Altyazıları
Live by Night (9,478) Why Him? (6,591) Rogue One (3,359) Resident Evil: The Final Chapter (3,331) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,108) Hidden Figures (2,005) Paterson (1,299) Split (1,240) Allied (950)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,118) Black Sails (4,175) Into the Badlands (3,218) Legion (2,379) The 100 (2,135) Vikings (1,818) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,413)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017