Giriş Kayıt
Sanford Bookstaver

Sanford Bookstaver (44)


Yönetmen, Yapımcı

Sanford Bookstaver, 01 Eylül 1973 New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. Jericho (2006), Chicago Fire (2012), Power (2014), Harper's Island (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Eylül 1973
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Yönetmen 7.2 37,575

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Yönetmen 8.2 17,934
2014 Suç Yönetmen 8.2 23,271
2013 Aksiyon Yönetmen 7.7 14,668
2012 Aksiyon Yönetmen 7.9 26,437
2011 Dram Yönetmen 6.9 465
2011 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.9 103,218
2010 Aksiyon Yönetmen 8.1 6,382
2009 Komedi Yönetmen 8.3 102,781
2009 Dram Yönetmen 7.5 22,938
2009 Dram Yönetmen 5.9 978
2008 Dram Yönetmen 6.8 1,296
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.2 1,138
2006 Aksiyon Yönetmen 8.0 49,836
2005 32 Aksiyon Yönetmen    
2005 Komedi Yönetmen 7.9 122,280

Doktor House
2004 Dram Yönetmen 8.8 341,336

The O.C. 2
2003 Komedi Yönetmen 7.5 70,573
2003 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
   
Dizi Altyazıları
Vikings (10,116) Supernatural (4,338) Mr. Robot (4,315) Game of Thrones (3,917) Shameless (3,893) The Big Bang Theory (3,537) Gotham (3,223) Arrow (3,088) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,012) The Flash (2,123)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017