Giriş Kayıt
Sanford Bookstaver

Sanford Bookstaver (44)


Yönetmen, Yapımcı

Sanford Bookstaver, 01 Eylül 1973 New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. Jericho (2006), Chicago Fire (2012), Power (2014), Harper's Island (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Eylül 1973
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Yönetmen 8.2 17,008
2014 Suç Yönetmen 8.1 20,997
2013 Aksiyon Yönetmen 7.7 14,554
2012 Aksiyon Yönetmen 7.9 25,662
2011 Dram Yönetmen 6.9 465
2011 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.9 102,390
2010 Aksiyon Yönetmen 8.1 6,382
2009 Komedi Yönetmen 8.3 101,275
2009 Dram Yönetmen 7.5 22,647
2009 Dram Yönetmen 5.9 978
2008 Dram Yönetmen 6.8 1,296
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.2 1,138
2006 Aksiyon Yönetmen 8.0 49,489
2005 32 Aksiyon Yönetmen    
2005 Komedi Yönetmen 7.9 120,709

Doktor House
2004 Dram Yönetmen 8.8 334,641

The O.C. 2
2003 Komedi Yönetmen 7.5 69,756
2003 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
   
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,134) Rick and Morty (4,670) The Strain (3,142) The Defenders (2,054) Preacher (1,775) Suits (1,756) The Last Ship (1,556) Mr. Mercedes (1,362) Fargo (1,103) Twin Peaks (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017