Giriş Kayıt
Sanford Bookstaver

Sanford Bookstaver (43)


Yönetmen, Yapımcı

Sanford Bookstaver, 01 Eylül 1973 New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. Jericho (2006), Chicago Fire (2012), Harper's Island (2009), Power (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Eylül 1973
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Yönetmen 8.2 16,662
2014 Suç Yönetmen 8.1 18,484
2013 Aksiyon Yönetmen 7.7 14,477
2012 Aksiyon Yönetmen 7.9 25,307
2011 Dram Yönetmen 6.9 465
2011 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.9 101,709
2010 Aksiyon Yönetmen 8.1 6,382
2009 Komedi Yönetmen 8.3 100,244
2009 Dram Yönetmen 7.5 22,476
2009 Dram Yönetmen 5.9 976
2008 Dram Yönetmen 6.8 1,296
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.2 1,138
2006 Aksiyon Yönetmen 8.0 49,231
2005 32 Aksiyon Yönetmen    
2005 Komedi Yönetmen 7.9 119,589

Doktor House
2004 Dram Yönetmen 8.8 330,752

The O.C. 2
2003 Komedi Yönetmen 7.5 69,108
2003 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017