Giriş Kayıt
Sanford Bookstaver

Sanford Bookstaver (43)


Yönetmen, Yapımcı

Sanford Bookstaver, 01 Eylül 1973 New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. Jericho (2006), Chicago Fire (2012), Harper's Island (2009), Power (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Eylül 1973
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Yönetmen 8.2 15,468
2014 Suç Yönetmen 8.1 17,449
2013 Aksiyon Yönetmen 7.7 14,268
2012 Aksiyon Yönetmen 7.9 24,199
2011 Dram Yönetmen 6.9 465
2011 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.9 100,543
2010 Aksiyon Yönetmen 8.1 6,382
2009 Komedi Yönetmen 8.3 98,082
2009 Dram Yönetmen 7.5 22,229
2009 Dram Yönetmen 6.0 950
2008 Dram Yönetmen 6.8 1,296
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.2 1,138
2006 Aksiyon Yönetmen 8.0 48,711
2005 32 Aksiyon Yönetmen    
2005 Komedi Yönetmen 7.9 116,537

Doktor House
2004 Dram Yönetmen 8.8 322,832

The O.C. 2
2003 Komedi Yönetmen 7.5 67,891
2003 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
   
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,994) Allied (12,194) Moana (7,782) Lion (5,871) Arrival (4,053) Hacksaw Ridge (3,417) Assassin's Creed (3,150) Nocturnal Animals (3,147) Shut In (2,381) Underworld: Blood Wars (2,322)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,723) Taboo (8,961) The Expanse (7,747) Legion (6,219) Arrow (6,008) The Big Bang Theory (5,889) Vikings (4,853) The Blacklist (3,409) Suits (3,167) Sherlock (3,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017