Giriş Kayıt
Sanford Bookstaver

Sanford Bookstaver (44)


Yönetmen, Yapımcı

Sanford Bookstaver, 01 Eylül 1973 New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. Jericho (2006), Chicago Fire (2012), Power (2014), Harper's Island (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Eylül 1973
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Yönetmen 7.1 39,790

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Yönetmen 8.1 19,226
2014 Suç Yönetmen 8.2 24,730
2013 Aksiyon Yönetmen 7.7 14,793
2012 Aksiyon Yönetmen 7.9 27,637
2011 Dram Yönetmen 6.9 465
2011 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.9 104,334
2010 Aksiyon Yönetmen 8.1 6,382
2009 Komedi Yönetmen 8.3 104,899
2009 Dram Yönetmen 7.5 23,275
2009 Dram Yönetmen 5.9 1,001
2008 Dram Yönetmen 6.8 1,296
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.2 1,138
2006 Aksiyon Yönetmen 8.0 50,353
2005 32 Aksiyon Yönetmen    
2005 Komedi Yönetmen 7.9 124,203

Doktor House
2004 Dram Yönetmen 8.8 350,385

The O.C. 2
2003 Komedi Yönetmen 7.5 71,832
2003 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
   
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,990) Den of Thieves (2,914) Maze Runner: The Death Cure (2,698) Winchester (2,445) Hostiles (2,222) 12 Strong (1,770) A martfüi rém (1,633) The Commuter (1,301) Submergence (1,168) Bleeding Steel (1,161)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,181) Supernatural (4,585) The Big Bang Theory (3,227) Gotham (2,729) The Terror (2,678) Arrow (2,273) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,228) The Flash (1,884) Krypton (1,646) Legion (1,635)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018