Giriş Kayıt
Sanford Bookstaver

Sanford Bookstaver (44)


Yönetmen, Yapımcı

Sanford Bookstaver, 01 Eylül 1973 New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. Jericho (2006), Chicago Fire (2012), Power (2014), Harper's Island (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Eylül 1973
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Yönetmen 7.2 39,158

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Yönetmen 8.1 18,753
2014 Suç Yönetmen 8.2 24,154
2013 Aksiyon Yönetmen 7.7 14,748
2012 Aksiyon Yönetmen 7.9 27,055
2011 Dram Yönetmen 6.9 465
2011 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.9 103,895
2010 Aksiyon Yönetmen 8.1 6,382
2009 Komedi Yönetmen 8.3 104,118
2009 Dram Yönetmen 7.5 23,129
2009 Dram Yönetmen 5.9 994
2008 Dram Yönetmen 6.8 1,296
2007 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.2 1,138
2006 Aksiyon Yönetmen 8.0 50,168
2005 32 Aksiyon Yönetmen    
2005 Komedi Yönetmen 7.9 123,478

Doktor House
2004 Dram Yönetmen 8.8 347,012

The O.C. 2
2003 Komedi Yönetmen 7.5 71,370
2003 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018