Giriş Kayıt
Roseann M. Bonora-Keris

Roseann M. Bonora-Keris


Yapımcı

Roseann M. Bonora-Keris, yapımcı. Kara Göl (1999), The Practice (1997), To Gillian on Her 37th Birthday (1996), (1992) Picket Fences (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Roseann Keris
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Komedi Çeşitli 7.3 4,746

Kara Göl
1999 Aksiyon Çeşitli 5.7 47,888

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.8 26,465
1997 Suç Çeşitli 7.7 6,549
1996 Dram Çeşitli 5.8 4,060
1992 Suç Çeşitli 7.8 3,361
1986 Dram Çeşitli 7.0 3,517
Dizi Altyazıları
Westworld (12,295) La casa de papel (2,376) 12 Monkeys (2,061) Into the Badlands (1,782) Legion (1,736) The Expanse (1,497) Fear the Walking Dead (1,169) Colony (1,028) Vikings (1,002) Cloak & Dagger (859)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018