Giriş Kayıt
Roseann M. Bonora-Keris

Roseann M. Bonora-Keris


Yapımcı

Roseann M. Bonora-Keris, yapımcı. Kara Göl (1999), The Practice (1997), To Gillian on Her 37th Birthday (1996), (1992) Picket Fences (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Roseann Keris
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Komedi Çeşitli 7.3 4,590

Kara Göl
1999 Aksiyon Çeşitli 5.6 45,401

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.8 25,233
1997 Suç Çeşitli 7.7 6,200
1996 Dram Çeşitli 5.8 4,060
1992 Suç Çeşitli 7.8 3,205
1986 Dram Çeşitli 7.0 3,189
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017