Giriş Kayıt
Roseann M. Bonora-Keris

Roseann M. Bonora-Keris


Yapımcı

Roseann M. Bonora-Keris, yapımcı. Kara Göl (1999), The Practice (1997), To Gillian on Her 37th Birthday (1996), (1986) L.A. Law (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Roseann Keris
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Komedi Çeşitli 7.3 4,590

Kara Göl
1999 Aksiyon Çeşitli 5.6 44,319

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.8 24,641
1997 Suç Çeşitli 7.7 6,045
1996 Dram Çeşitli 5.8 4,060
1986 Dram Çeşitli 7.0 3,041
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,291) Allied (12,596) Moana (8,054) Lion (6,012) Arrival (4,217) Assassin's Creed (3,952) Hacksaw Ridge (3,539) Nocturnal Animals (3,261) Shut In (2,427) Underworld: Blood Wars (2,368)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,108) Taboo (9,610) The Expanse (7,860) Legion (6,309) Arrow (6,077) The Big Bang Theory (5,990) Vikings (4,966) The Blacklist (3,506) Suits (3,339) Sherlock (3,215)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017