Giriş Kayıt
Frank Bonner

Frank Bonner (75)


Oyuncu, Yönetmen

Frank Woodrow Boers Jr., 28 Şubat 1942 Little Rock, Arkansas, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen. "City Guys" (1997) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Frank Woodrow Boers Jr.
Doğum Tarihi: 28 Şubat 1942
Doğum Yeri: Little Rock, Arkansas, ABD
Diğer Bir İsmi: Frank Boers Jr.
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 72 Komedi Oyuncu 7.4 17
2008 Komedi Oyuncu 6.8 40

Hadi Öp Beni
2004 62 Aksiyon Oyuncu 4.5 588
1991 Komedi Yönetmen 5.5 792

Denizaltı Battı
1990 48 Komedi Oyuncu 2.9 574
1987 Macera Oyuncu    
1986 Komedi Yönetmen 6.6 1,455
1984 Komedi Oyuncu 7.6 7,353
1978 Komedi Oyuncu
Yönetmen
8.0 5,464

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 6,020
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,664
1970 28 Korku Oyuncu 5.3 2,249
Film Altyazıları
Live by Night (10,356) Resident Evil: The Final Chapter (8,979) Hidden Figures (4,754) Rogue One (4,539) Patriots Day (4,361) Assassin's Creed (3,843) Split (3,558) Allied (3,486) Paterson (3,341) Why Him? (2,509)
Dizi Altyazıları
Legion (4,582) The 100 (4,092) Black Sails (3,542) Arrow (3,304) The Expanse (3,114) The Originals (2,787) Colony (2,614) The Flash (2,345) The Last Kingdom (2,247) Into the Badlands (2,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017