Giriş Kayıt
Marc Bonilla

Marc Bonilla (62)


Müzisyen, Müzisyen

Marc Bonilla, 03 Temmuz 1955 doğumlu müzisyen, müzisyen. Aman Tanrım! (2003), Gerçeğe Çağrı (1990), Bourne'un Mirası (2012), Gremlinler 2 (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1955
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Müzik 5.7 2,081
2014 59 Belgesel Müzik 9.2 19
2014 59 Aksiyon Müzik 4.1 1,111

Buraya Kadar
2013 58 Komedi Müzik 6.6 332,549

Bourne'un Mirası
2012 57 Aksiyon Müzik 6.7 248,579

Yeşil Fener
2011 56 Aksiyon Müzik 5.6 234,406

Megazeka
2010 55 Animasyon Müzik 7.3 186,906
2010 55 Dram Müzik 7.9 114

Demir Adam 2
2010 55 Aksiyon Müzik 7.0 567,010
2010 Aksiyon Müzik 8.6 69,344

Son Durak 4 3D
2009 54 Korku Müzik 5.2 80,609
2009 54 Komedi Müzik 3.7 1,023

Canavarlar Yaratıklara Karşı
2009 54 Animasyon Müzik 6.5 122,977
2009 54 Korku Müzik 4.8 970
2008 53 Dram Müzik 5.9 598
2008 53 Komedi Müzik 5.8 16,969
2008 53 Belgesel Müzik 7.1 101

Arı Filmi
2007 52 Animasyon Müzik 6.1 114,543

Orman Çetesi
2006 51 Animasyon Müzik 6.8 135,255
2005 50 Animasyon Müzik    
2004 49 Dram Müzik 5.7 538

Örümcek Adam 2
2004 49 Aksiyon Müzik 7.3 448,651

Büyük Rekabet
2004 49 Komedi Müzik    
2004 Komedi Müzik    

Aman Tanrım!
2003 48 Komedi Müzik 6.7 317,175

Buz Devri
2002 47 Animasyon Müzik 7.6 354,088

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 47 Aksiyon Müzik 5.1 48,667
2002 47 Komedi Müzik 6.5 264

Akrep Kral
2002 47 Aksiyon Müzik 5.5 109,982

Sevimli Canavarlar
2001 46 Animasyon Müzik 8.1 646,326

Amerikan Haydutları
2001 46 Aksiyon Müzik 6.0 12,388

Spot
2001 46 Aksiyon Müzik 5.4 7,562

Şaşkın İmparator
2000 45 Animasyon Müzik 7.3 140,535

Yedek Oyuncular
2000 45 Komedi Müzik 6.5 50,689

Oyuncak Hikayesi 2
1999 44 Animasyon Müzik 7.9 417,193

Yeşil Yol
1999 44 Suç Müzik 8.5 870,703
1999 44 Aksiyon Müzik 5.1 7,058

Bir Yazarın Hayatı
1998 43 Biyografi Müzik 6.3 6,059

Can Dostum
1997 42 Dram Müzik 8.3 668,700

Haberci
1997 42 Aksiyon Müzik 6.0 59,339

İntihar Pokeri
1997 42 Komedi Müzik 7.0 23,403

Kara Maske
1996 41 Aksiyon Müzik 6.1 9,332
1996 41 Animasyon Müzik    

Hız Sınırı
1994 39 Aksiyon Müzik 5.4 10,819

Zaman Polisi
1994 39 Aksiyon Müzik 5.8 47,249
1994 39 Komedi Müzik 8.8 1,388,518
1993 38 Macera Müzik 6.2 5,385
1992 37 Dram Müzik 7.0 5,761
1992 37 Suç Müzik 6.8 2,466

Kız Arkadaşım
1991 36 Komedi Müzik 6.8 59,807

Gerçeğe Çağrı
1990 35 Aksiyon Müzik 7.5 255,585

Gremlinler 2
1990 35 Komedi Müzik 6.3 74,691

Çılgın Bir Yaz
1986 31 Komedi Müzik 6.4 11,528

Komsum Bir Vampir
1985 30 Korku Müzik 7.1 46,523

Kara Kazan
1985 30 Animasyon Müzik 6.5 24,073
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017