Giriş Kayıt
Marc Bonilla

Marc Bonilla (62)


Müzisyen, Müzisyen

Marc Bonilla, 03 Temmuz 1955 doğumlu müzisyen, müzisyen. Aman Tanrım! (2003), Gerçeğe Çağrı (1990), Bourne'un Mirası (2012), Gremlinler 2 (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1955
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Müzik 5.7 2,081
2014 59 Belgesel Müzik 9.2 19
2014 59 Aksiyon Müzik 4.1 1,111

Buraya Kadar
2013 58 Komedi Müzik 6.6 339,685

Bourne'un Mirası
2012 57 Aksiyon Müzik 6.7 253,582

Yeşil Fener
2011 56 Aksiyon Müzik 5.6 238,576

Megazeka
2010 55 Animasyon Müzik 7.3 191,425
2010 55 Dram Müzik 7.9 114

Demir Adam 2
2010 55 Aksiyon Müzik 7.0 582,744
2010 Aksiyon Müzik 8.6 71,098

Son Durak 4 3D
2009 54 Korku Müzik 5.2 82,689
2009 54 Komedi Müzik 3.7 1,023

Canavarlar Yaratıklara Karşı
2009 54 Animasyon Müzik 6.5 126,068
2009 54 Korku Müzik 4.8 970
2008 53 Dram Müzik 5.9 598
2008 53 Komedi Müzik 5.8 17,960
2008 53 Belgesel Müzik 7.1 101

Arı Filmi
2007 52 Animasyon Müzik 6.1 117,455

Orman Çetesi
2006 51 Animasyon Müzik 6.7 138,303
2005 50 Animasyon Müzik    
2004 49 Dram Müzik 5.7 538

Örümcek Adam 2
2004 49 Aksiyon Müzik 7.3 459,435

Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet
2004 49 Komedi Müzik 4.5 8,205
2004 Komedi Müzik    

Aman Tanrım!
2003 48 Komedi Müzik 6.7 324,442

Buz Devri
2002 47 Animasyon Müzik 7.5 364,812

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 47 Aksiyon Müzik 5.1 50,053
2002 47 Komedi Müzik 6.5 264

Akrep Kral
2002 47 Aksiyon Müzik 5.5 112,599

Sevimli Canavarlar
2001 46 Animasyon Müzik 8.1 666,489

Amerikan Haydutları
2001 46 Aksiyon Müzik 6.0 12,388

Spot
2001 46 Aksiyon Müzik 5.4 7,562

Şaşkın İmparator
2000 45 Animasyon Müzik 7.3 144,941

Yedek Oyuncular
2000 45 Komedi Müzik 6.5 51,591

Oyuncak Hikayesi 2
1999 44 Animasyon Müzik 7.9 427,886

Yeşil Yol
1999 44 Suç Müzik 8.5 901,792
1999 44 Aksiyon Müzik 5.1 7,058

Bir Yazarın Hayatı
1998 43 Biyografi Müzik 6.3 6,059

Can Dostum
1997 42 Dram Müzik 8.3 692,649

Haberci
1997 42 Aksiyon Müzik 6.0 60,628

İntihar Pokeri
1997 42 Komedi Müzik 7.0 23,403

Kara Maske
1996 41 Aksiyon Müzik 6.1 9,332
1996 41 Animasyon Müzik    

Hız Sınırı
1994 39 Aksiyon Müzik 5.4 10,819

Zaman Polisi
1994 39 Aksiyon Müzik 5.8 48,549
1994 39 Komedi Müzik 8.8 1,436,823
1993 38 Macera Müzik 6.2 5,498
1992 37 Dram Müzik 7.0 6,024
1992 37 Suç Müzik 6.8 2,466

Kız Arkadaşım
1991 36 Komedi Müzik 6.8 61,447

Gerçeğe Çağrı
1990 35 Aksiyon Müzik 7.5 261,248

Gremlinler 2
1990 35 Komedi Müzik 6.3 77,241

Çılgın Bir Yaz
1986 31 Komedi Müzik 6.4 11,665

Komsum Bir Vampir
1985 30 Korku Müzik 7.1 48,331

Kara Kazan
1985 30 Animasyon Müzik 6.5 24,914
Dizi Altyazıları
Vikings (12,174) Shameless (6,967) Black Mirror (5,767) The Flash (4,129) Star Trek: Discovery (2,311) The Big Bang Theory (1,480) Bron/Broen (1,145) Supergirl (1,104) Black Lightning (1,057) Stranger Things (1,028)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018