Giriş Kayıt
Marc Bonilla

Marc Bonilla (61)


Müzisyen, Müzisyen

Marc Bonilla, 03 Temmuz 1955 doğumlu müzisyen, müzisyen. Aman Tanrım! (2003), Gerçeğe Çağrı (1990), Bourne'un Mirası (2012), Gremlinler 2 (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1955
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Müzik 5.7 2,081
2014 59 Belgesel Müzik 9.2 19
2014 59 Aksiyon Müzik 4.1 1,111

Buraya Kadar
2013 58 Komedi Müzik 6.6 326,604

Bourne'un Mirası
2012 57 Aksiyon Müzik 6.7 244,415

Yeşil Fener
2011 56 Aksiyon Müzik 5.6 231,297

Megazeka
2010 55 Animasyon Müzik 7.3 183,125
2010 55 Dram Müzik 7.9 114

Demir Adam 2
2010 55 Aksiyon Müzik 7.0 553,814
2010 Aksiyon Müzik 8.6 67,930

Son Durak 4 3D
2009 54 Korku Müzik 5.2 79,133
2009 54 Komedi Müzik 3.7 1,023

Canavarlar Yaratıklara Karşı
2009 54 Animasyon Müzik 6.5 120,707
2009 54 Korku Müzik 4.8 970
2008 53 Dram Müzik 5.9 598
2008 53 Komedi Müzik 5.8 16,969
2008 53 Belgesel Müzik 7.1 101

Arı Filmi
2007 52 Animasyon Müzik 6.1 112,292

Orman Çetesi
2006 51 Animasyon Müzik 6.8 133,100
2005 50 Animasyon Müzik    
2004 49 Dram Müzik 5.7 538

Örümcek Adam 2
2004 49 Aksiyon Müzik 7.3 436,801

Büyük Rekabet
2004 49 Komedi Müzik    
2004 Komedi Müzik    

Aman Tanrım!
2003 48 Komedi Müzik 6.7 311,976

Buz Devri
2002 47 Animasyon Müzik 7.6 346,827

Çılgın Çocuklar-2
2002 47 Aksiyon Müzik 5.1 47,558
2002 47 Komedi Müzik 6.5 264

Akrep Kral
2002 47 Aksiyon Müzik 5.5 107,542

Sevimli Canavarlar
2001 46 Animasyon Müzik 8.1 630,505

Amerikan Haydutları
2001 46 Aksiyon Müzik 6.0 12,145

Spot
2001 46 Aksiyon Müzik 5.4 7,562

Şaşkın İmparator
2000 45 Animasyon Müzik 7.3 137,138

Yedek Oyuncular
2000 45 Komedi Müzik 6.5 49,987

Oyuncak Hikayesi 2
1999 44 Animasyon Müzik 7.9 408,553

Yeşil Yol
1999 44 Suç Müzik 8.5 848,025
1999 44 Aksiyon Müzik 5.1 7,058

Bir Yazarın Hayatı
1998 43 Biyografi Müzik 6.3 6,059

Can Dostum
1997 42 Dram Müzik 8.3 651,362

Haberci
1997 42 Aksiyon Müzik 6.0 58,563

İntihar Pokeri
1997 42 Komedi Müzik 7.0 22,924

Kara Maske
1996 41 Aksiyon Müzik 6.1 9,332
1996 41 Animasyon Müzik    

Hız Sınırı
1994 39 Aksiyon Müzik 5.4 10,819

Zaman Polisi
1994 39 Aksiyon Müzik 5.8 46,140
1994 39 Komedi Müzik 8.8 1,351,167
1993 38 Macera Müzik 6.2 5,299
1992 37 Dram Müzik 7.0 5,761
1992 37 Suç Müzik 6.8 2,466

Kız Arkadaşım
1991 36 Komedi Müzik 6.8 58,501

Gerçeğe Çağrı
1990 35 Aksiyon Müzik 7.5 251,366

Gremlinler 2
1990 35 Komedi Müzik 6.3 73,156

Çılgın Bir Yaz
1986 31 Komedi Müzik 6.4 11,109

Komsum Bir Vampir
1985 30 Komedi Müzik 7.1 45,559

Kara Kazan
1985 30 Animasyon Müzik 6.5 23,503
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017