Giriş Kayıt
Chris Bongirne

Chris Bongirne


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Chris Bongirne, yapımcı, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı. W.E. (2011), Ev Hapsi (2008), The Central Park Five (2012), Paraiso Travel (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2014 Dram Yapımcı 7.3 1,062
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.2 2,931
2013 Aksiyon Yapımcı    
2012 Komedi Yapımcı 5.8 758
2012 Belgesel Yapımcı 7.7 4,769
2012 Romantik Yapımcı 5.7 3,390
2011 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.2 10,027
2011 Kısa Metraj Yapımcı 7.9 9

Hayatımın Romanı
2010 Dram Yapımcı 4.9 544
2009 Dram Yapımcı 6.7 163

Ev Hapsi
2008 Korku Yapımcı 5.5 10,470
2008 Aksiyon 5.8 322
2008 Dram Yapımcı 7.1 1,782

Ben Efsaneyim
2007 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 551,368
2007 Dram Yapımcı 6.2 454
2005 Suç Yapımcı 5.3 862

Aşkın Gıdası
2002 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 1,357
1998 Aksiyon Yapımcı 5.5 1,028
1990 Korku Yönetmen Asistanı    
1989 Komedi Yönetmen Asistanı 3.7 2,405
1988 Belgesel Yapımcı 8.3 730
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017