Giriş Kayıt
Philip Bond

Philip Bond (82)


Oyuncu

Philip Bond, 01 Kasım 1934 Burton-on-Trent, Staffordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Kaptan Onedin (1971) yapımıyla biliniyor.17 Ocak 2017 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Kasım 1934
Ölüm Tarihi: 17 Ocak 2017
Doğum Yeri: Burton-on-Trent, Staffordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 63 Komedi Oyuncu 6.7 8,558
1994 Most Popular by Genre Oyuncu    

Kaptan Onedin
1971 Macera Oyuncu 7.7 524
1968 Komedi Oyuncu    
1964 Dram Oyuncu 8.2 20
1963 Macera Oyuncu 8.5 28,968

Cehennem Yolu
1960 26 Suç Oyuncu 7.3 526
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,261) The Defenders (5,399) Rick and Morty (3,484) The Strain (2,238) Suits (1,798) The Sinner (1,539) Mr. Mercedes (1,301) Fargo (1,068) Breaking Bad (925) Vikings (810)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017