Giriş Kayıt
Philip Bond

Philip Bond (82)


Oyuncu

Philip Bond, 01 Kasım 1934 Burton-on-Trent, Staffordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Kaptan Onedin (1971) yapımıyla biliniyor.17 Ocak 2017 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Kasım 1934
Ölüm Tarihi: 17 Ocak 2017
Doğum Yeri: Burton-on-Trent, Staffordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 63 Komedi Oyuncu 6.7 8,558
1994 Most Popular by Genre Oyuncu    

Kaptan Onedin
1971 Macera Oyuncu 7.7 647
1968 Komedi Oyuncu    
1964 Dram Oyuncu 8.2 20
1963 Macera Oyuncu 8.4 30,482

Cehennem Yolu
1960 26 Suç Oyuncu 7.3 526
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,068) Den of Thieves (2,736) Maze Runner: The Death Cure (2,464) Hostiles (1,887) Winchester (1,705) A martfüi rém (1,536) Bleeding Steel (1,510) 12 Strong (1,335) The Commuter (1,240) Submergence (630)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,597) La casa de papel (7,191) The Big Bang Theory (3,398) Gotham (2,939) Supernatural (2,880) The Terror (2,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,601) Arrow (2,032) The Flash (1,352) Vikings (1,323)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018