Giriş Kayıt
Philip Bond

Philip Bond (82)


Oyuncu

Philip Bond, 01 Kasım 1934 Burton-on-Trent, Staffordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Kaptan Onedin (1971) yapımıyla biliniyor.17 Ocak 2017 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Kasım 1934
Ölüm Tarihi: 17 Ocak 2017
Doğum Yeri: Burton-on-Trent, Staffordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 63 Komedi Oyuncu 6.7 8,558
1994 Most Popular by Genre Oyuncu    

Kaptan Onedin
1971 Macera Oyuncu 7.7 524
1964 Dram Oyuncu 8.2 20
1963 Macera Oyuncu 8.5 27,968

Cehennem Yolu
1960 26 Suç Oyuncu 7.3 526
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017